ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πέμπτη, 05 Ιουνίου 2014 16:44

Τατσόπουλος: Κοτζαμπάσηδες της κεντροαριστεράς Βενιζέλος και Κουβέλης

Τατσόπουλος: Κοτζαμπάσηδες της κεντροαριστεράς Βενιζέλος και Κουβέλης

«Η ενότητα της Κεντροαριστεράς κολλάει στους κοτζαμπάσηδες, στον Βενιζέλο και στον Κουβέλη» σχολίασε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πέτρος Τατσόπουλος.


«Είναι προβληματικό πώς τα μαγαζιά θα συνεχίζουν να έχουν τους ίδιους μαγαζάτορες και θα αποφασίσουν να ενωθούν, χωρίς να νιώσει κανείς ότι είναι ριγμένος. Δύσκολη και επώδυνη θα είναι αυτή η διαδικασία, αλλά χθες με την ομιλία του Σπύρου Λυκούδη νιώθω πως ξεκίνησε» πρόσθεσε ο κ. Τατσόπουλος, μιλώντας στον Βήμα fm.     Και πρόσθεσε: «Ήταν μια πολύ καλή ομιλία και πολύ ενωτική. Ανεξάρτητα εάν συμφωνούσαν όλοι με αυτά που έλεγε ο Σπύρος, με την παρουσία και μόνο από τον Θεοδωράκη, την Ελιά, απ' όλες τις πλευρές τις Κεντροαριστεράς έδειξε ότι είχε και απήχηση αυτή η ομιλία».
Σχετικά με τις ύβρεις και τις απειλές στη Βουλή από τους προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο κ. Τατσόπουλος σχολίασε πως «αυτοί οι άνθρωποι έχουν αποθρασυνθεί από το εκλογικό αποτέλεσμα, θεωρούν πως τους έχει νομιμοποιήσει και τους έχει δικαιώσει», ενώ εκτίμησε ότι θα υπάρξουν και άλλες ανάλογες «παραστάσεις».
«Έλεγα ότι αυτοί έπρεπε να βγουν εκτός νόμου, όχι επειδή είναι ναζιστές, γιατί αυτό είναι το καραγκιοζιλίκι τους. Να βγουν γιατί είναι παραστρατιωτική οργάνωση. Δεν μπορεί να κατεβαίνω στο γήπεδο εγώ άοπλος και εσύ να μου λες «βούλωσε το τώρα γιατί θα σε ξαπλώσω, δεν γίνεται διάλογος έτσι, όποιος και να ήταν», συνέχισε.
«Και η ΔΗΜΑΡ να ήταν, θα έλεγα έξω από το κοινοβούλιο. Ήταν τραγικό λάθος ότι ο Άρειος Πάγος τους επέτρεψε να κατέβουν στις εκλογές. Έπαιξαν πολύ το χαρτί της θυματοποίησης, κυρίως μετά τις δολοφονίες στο Ν. Ηράκλειο, των δικών τους και το δρέψανε στην κάλπη αυτό ότι είναι μια σκευωρία. Η Ν.Δ. το είχε και δίπορτο για πολλούς μήνες, όχι μόνο γι΄ αυτά που λένε οι ίδιοι, ότι συναντιόμασταν στις τουαλέτες και μας λέγανε γιατί δεν έρχεστε μαζί μας, αλλά και επί της ουσίας. Αρκούμαι σε αυτά που λένε οι Νεοδημοκράτες, πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, μόνο τη συλλογή να κάνεις από δηλώσεις Πολύδωρα, Ψωμιάδη, Μπαλτάκου πριν, καταλαβαίνεις πως υπήρχε ανοιχτό κανάλι.
Θεωρώ τραγικό λάθος και λάθος του ΣΥΡΙΖΑ την διαδικασία απενοχοποίησης αυτών των ανθρώπων (ψηφοφόροι), ότι είναι παραπλανημένοι, ότι είναι μικρά παιδιά, τελείωσε αυτό το παραμύθι.
«Ήταν τραγικό λάθος ότι ο Άρειος Πάγος τους επέτρεψε να κατέβουν στις εκλογές. Έπαιξαν πολύ το χαρτί της θυματοποίησης, κυρίως μετά τις δολοφονίες στο Νέο Ηράκλειο, των δικών τους και το δρέψανε στην κάλπη... Αυτό ότι είναι μια σκευωρία» πρόσθεσε.
Όσο για τις εθνικές εκλογές και την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας ανέφερε ότι «κατά πάσα πιθανότητα (οι εκλογές θα γίνουν) με το θέμα του Προέδρου, αρχές του χρόνου, Ιανουάριο-Φεβρουάριο. Δεν ψηφίζω πρόεδρο, θα ψηφίσω ό,τι θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, ποιον θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ;» διερωτήθηκε.
Πηγή: www.ethnos.gr