ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014 20:04

Σκουρλέτης: Οι υπουργοί Σαμαρά είναι πρόσωπα από την τηλεοπτική λαϊκίζουσα δεξιά

Σκουρλέτης: Οι υπουργοί Σαμαρά είναι πρόσωπα από την τηλεοπτική λαϊκίζουσα δεξιά

"Ο κ. Χαρδούβελης έχει όλα εκείνα τα ίδια χαρακτηριστικά με τον κ. Στουρνάρα", ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την αλλαγή φρουράς στο υπουργείο Οικονομικών και την αποχώρηση του Γιάννη Στουρνάρα.

 

Ο κ. Σκουρλέτης μιλώντας στον real fm για τον ανασχηματισμό ανέφερε πως «και τα υπόλοιπα πρόσωπα που τοποθετήθηκαν στην κυβέρνηση είναι πρόσωπα των τηλεοπτικών πάνελ, αυτό που λέμε πρόσωπα της "λαϊκίζουσας δεξιάς"» και εξέφρασε την άποψη πως «μάλλον θα είναι η τελευταία κυβέρνηση πριν από τις εκλογές».

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις για τη διευθέτηση του Χρέους και με αφορμή την έκθεση του ΔΝΤ έκανε λόγο για αποτυχία του εφαρμοζόμενου προγράμματος και υπογράμμισε πως δεν υπάρχει πολιτική βούληση για κάτι διαφορετικό. Για ακόμη μία φορά ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ απέκλεισε τη συνεννόηση με τον κ. Σαμαρά για το εν λόγω ζήτημα, προδιαγράφοντας ότι ακόμα και αν υπήρχε συνάντηση Σαμαρά-Τσίπρα δεν θα μπορούσαν να συμφωνήσουν οι δυο πλευρές.

Τέλος, σχολιάζοντας το σημερινό τετ α τετ Τσίπρα-Ντράγκι, ο κ. Σκουρλέτης είπε πως τα θέματα που θα τεθούν προς συζήτηση είναι το ζήτημα του χρέους και η ενίσχυση της ρευστότητας στην ευρωζώνη, σχολιάζοντας πως δεν είναι της αρμοδιότητας του κ. Ντράγκι το πρόσωπο που προορίζεται για την Τράπεζα της Ελλάδας.

Πηγή: iefimerida.gr