Τρίτη, 02 Σεπτεμβρίου 2014 09:49

Γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για την εκδήλωση Παπανδρέου: Κλακαδόροι, πολιτικοί τζιχαντιστές και 50 αστείοι

Γράφτηκε από την
Γραμματέας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ για την εκδήλωση Παπανδρέου: Κλακαδόροι, πολιτικοί τζιχαντιστές και 50 αστείοι

Για αστεία εκδοχή ενός «πολιτικού τζιχαντισμού» και «φανατισμού» από μία ομάδα «50 ή 100 κλακαδόρων» που «δεν εκφράζουν τον πολιτισμό του ΠΑΣΟΚ» μίλησε ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτης Ρήγας σχολιάζοντας τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου το βράδυ της Δευτέρας, κατά την εκδήλωση στο Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου.

 

Ο ίδιος πάντως εκτίμησε πάντως πως η ένταση δεν ήταν στημένη από τον Γιώργο Παπανδρέου. «Δεν δέχομαι ότι με αυτόν τον τρόπο κάποιοι προσπαθούν να κρατηθούν στην επιφάνεια. Δεν θέλω να πιστεύω πως αυτός είναι ο χώρος στήριξης του Γιώργου Παπανδρέου», δήλωσε στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Την ίδια ώρα στη Χαριλάου Τρικούπη μιλούν για χουλιγκανισμούς, που αμαυρώνουν τη δημοκρατική παράταξη και εκθέτουν τους συνεργάτες και τον ίδιο τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου. Μάλιστα συνεργάτες του Ευάγγελου Βενιζέλου μιλούν για προβοκάτσια ενώ παράλληλα τονίζουν ότι εκτέθηκε ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου. «Ήταν άθλιος ο τρόπος που συμπεριφέρθηκαν, αυτές ήταν εικόνες Μάο Μάο» έλεγαν στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Πηγή: iefimerida.gr


NEWSLETTER