Κυριακή, 07 Σεπτεμβρίου 2014 00:10

Λαφαζάνης: Ο Σαμαράς μοίρασε «ψίχουλα» και έταξε «θα»

Γράφτηκε από την
Λαφαζάνης: Ο Σαμαράς μοίρασε «ψίχουλα» και έταξε «θα»

Με «ψίχουλα» όμως και «θα» δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκολλήσει αυτός ο τόπος από το μνημονιακό βάλτο, είπε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.


«Το μήνυμα ελπίδας έρχεται από τη Θεσσαλονίκη», δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά την πορεία των εργαζομένων, εκφράζοντας την ικανοποίησή του από τη συμμετοχή του κόσμου.
Η Θεσσαλονίκη «γίνεται αφετηρία μεγάλων φθινοπωρινών κοινωνικών αγώνων που θα κάνουν παρελθόν την κυβέρνηση των μνημονίων και θα φέρουν στο προσκήνιο μια κυβέρνηση της αριστεράς για την προοδευτική ανασυγκρότηση της χώρας», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι «η εργατική κοσμοπλημμύρα της Θεσσαλονίκης στέλνει παντού, σε όλη την Ελλάδα, ένα δυνατό κάλεσμα προοδευτικής ανατροπής».
Σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού, ο Π. Λαφαζάνης δήλωσε ότι ο Α. Σαμαράς από το συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της Θεσσαλονίκης, μοίρασε «ψίχουλα» και έταξε «θα».
Με «ψίχουλα» όμως και «θα» δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκολλήσει αυτός ο τόπος από το μνημονιακό βάλτο, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λαφαζάνης.
Πηγή: protothema.gr


NEWSLETTER