Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 11:36

Κόντρα Βαρουφάκη - Νίξον (Wall Street Journal) στο Twitter

H απάντηση του Έλληνα ΥΠΟΙΚ στον αρθρογράφο της Wall Street Journal

 

Νίξον: «Τώρα ο Τσίπρας λέει ότι η Ελλάδα δεν ζητεί νέο δάνειο, εντούτοις το πρωί ο Βαρουφάκης έψαχνε για 7 δισ. ευρώ. Μιλάνε καν μεταξύ τους αυτοί οι τύποι;» - Βαρουφάκης: «Συνέχεια (μιλούν). Και είναι τελείως συγχρονισμένοι. Κάτι που θα είχες αντιληφθεί εάν άκουγες εμάς και όχι αυτά που οι άλλοι είπαν ότι είπαμε»

Κόντρα στο Twitter μεταξύ του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη με τον αρθρογράφο της Wall Street Journal Σάιμον Νίξον που τελευταία παίρνει ιδιαίτερα αρνητική στάση απέναντι στη στρατηγική της Αθήνας. Αφορμή στάθηκε σχόλιο του Νίξον ο οποίος σε μήνυμά του στο Twitter ούτε λίγο, ούτε πολύ είπε πως η ελληνική κυβέρνηση εκπέμπει αμφίσημα μηνύματα σχετικά με το πρόγραμμα - γέφυρα.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τη χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή ο Νίξον ανέφερε στο Τwitter του: «Τώρα ο Τσίπρας λέει ότι η Ελλάδα δεν ζητεί νέο δάνειο, εντούτοις το πρωί ο Βαρουφάκης έψαχνε για 7 δισ. ευρώ. Μιλάνε καν μεταξύ τους αυτοί οι τύποι;».

Η απάντηση από τον Γιάνη Βαρουφάκη δεν άργησε να έρθει. Ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ ανέφερε τα εξής: «Συνέχεια (μιλούν). Και είναι τελείως συγχρονισμένοι. Κάτι που θα είχες αντιληφθεί εάν άκουγες εμάς και όχι αυτά που οι άλλοι είπαν ότι είπαμε».

Πηγή: protothema.gr