Τρίτη, 28 Απριλίου 2015 15:56

Βενιζέλος: Ο Τσίπρας παραπλάνησε κόμμα και λαό

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε, για την περίπτωση δημοψηφίσματος και την διαπραγμάτευση, στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την διάρκεια της συζήτησης στην Ολομέλεια του νομοσχεδίου για την επαναλειτουργία τη ΕΡΤ.


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στην πορεία της διαπραγμάτευσης, εκτίμησε πως «ακόμη και αν υπάρξει συμφωνία η βλάβη έχει συντελεστεί και για τη βλάβη αυτή υπάρχουν ευθύνες, οι οποίες ευθύνες είναι ιστορικού χαρακτήρα. Γιατί δυστυχώς δεν έχουμε τώρα προοπτική εξόδου, έχουμε τη μαύρη προοπτική της μακροχρόνιας παραμονής στο μνημόνιο».
«Ο κ. Τσίπρας, δεν παραπλανήθηκε το κόμμα του προεκλογικά και η κυβέρνησή του μετεκλογικά, παραπλάνησε ο ίδιος, παραπλάνησε το κόμμα του, τον ελληνικό λαό. Δηλαδή τον εξεπάτησε», σημείωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αναφερόμενος στην τηλεοπτική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Νίκο Χατζηνικολάου κατά την οποία ο πρωθυπουργός δήλωσε παραπλανήθηκε προεκλογικά από τον Μάριο Ντράγκι και ότι η νεα κυβέρνηση παραπλανήθηκε στο Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου, λίγες ημέρες μετά την εκλογή της.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «ακολουθεί την γραμμή του κ. Γιώργου Παπανδρέου, διότι είναι προφανές ότι προσχώρησε στη λογική των Κανών και του δημοψηφίσματος, το οποίο εξήγγειλε χθες χωρίς να έχει διδαχθεί τίποτα από την εμπειρία της χώρας».
Περισσότερα στο topontiki.gr