Τετάρτη, 27 Μαϊος 2015 12:08

Το 18χρονο μοντέλο με σύνδρομο Ντάουν, που θέλει να αλλάξει τον κόσμο

Γράφτηκε από την
Το 18χρονο μοντέλο με σύνδρομο Ντάουν, που θέλει να αλλάξει τον κόσμο

Είναι μόλις 18 χρόνων, ζει στο Μπρίσμπεϊν της Αυστραλίας με την οικογένεια της κι όπως τα περισσότερα κορίτσια της ηλικίας της έτσι κι αυτή ασχολείται με τη γυμναστική και τις μαζορέτες.

Αγαπάει τα φώτα της δημοσιότητας και τρελαίνεται για τα ρούχα. Αποφάσισε λοιπόν να κάνει στάιλινγκ με τα ρούχα της και ζήτησε από τη μητέρα της να τη φωτογραφίσει πριν της ανοίξει η πόρτα για να μπει στον κόσμο της μόδας. Πρόκειται για την Μαντλίν Στιούαρτ, ένα κορίτσι σχεδόν σαν τα άλλα, παρότι γεννήθηκε με σύνδρομο Ντάουν.

Όμως η Μάντι δεν ασχολείται μόνο με τη δική της εμφάνιση. Το ανερχόμενο αστέρι της μόδας, το οποίο αγωνίζεται με το βάρος του - πρόσφατα έχασε περίπου 20 κιλά-, θέλει να περάσει το μήνυμα στον κόσμο πως ο καθένας ανεξάρτητα από το χρώμα, το ύψος, το βάρος του, μπορεί μόνος του να διαμορφώσει τις ευκαιρίες της ζωής του. Στον αγώνα της έχει την πλήρη υποστήριξη της μητέρας της.

Σίγουρα λοιπόν η εμφάνιση της Μάντι στον χώρο της μόδας θα τραβήξει τα βλέμματα όλων, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα και το δικαίωμα της διαφορετικότητας στον κλάδο, ακόμα κι αν βασίστηκε στη μόδα και μόνο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER