Σάββατο, 27 Ιουνίου 2015 23:14

Πανδαιμόνιο στη Βουλή - Αντεγκλήσεις Θεοδωράκη με την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφτηκε από την
Πανδαιμόνιο στη Βουλή - Αντεγκλήσεις Θεοδωράκη με την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Πανδαιμόνιο στη Βουλή ανάμεσα στον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Σύσσωμη η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ επιτέθηκε φραστικά κατά του Στ. Θεοδωράκη όταν ο τελευταίος κατά την ομιλία του κατηγόρησε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι είναι κομματικοί υπάλληλοι και δεν ζούσαν από την εργασία τους.

 

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, στην αρχή της ομιλίας του κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν διαπραγματεύτηκε όλο αυτό το διάστημα με τους δανειστές και πως τα μέλης της που ηταν επιφορτισμένα με αυτή την ευθύνη έκαναν στις Βρυξέλλες ταξίδια αναψυχής.

Στη συνέχεια είπε ότι απευθυνόμενος προς του βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, ότι μέχρι τώρα ζούσαν από τα λεφτά του κόμματος και όχι από την εργασία του. Η φράση αυτή προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων στα κυβερνητικά έδρανα και στα βουλευτικά έδρανα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχεδόν όλοι οι βουλευτές σηκώθηκαν όρθιοι και απευθύνθηκαν κατά του Στ. Θεοδωράκη με σκληρές εκφράσεις αναγκάζοντας τον προεδρεύοντα Αλέξη Μητρόπουλο να προχωρήσει σε συνεχείς παρεμβάσεις για να αποκαταστήσει την ηρεμία.

 Τη σκυτάλη έλαβε ο Νίκος Βούτσης που τον κατηγόρησε ότι εκπροσωπεί τους δανειστές, ερχόμενος από την περιοδεία του στις Βρυξέλλες.

tanea.gr


NEWSLETTER