Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013 21:17

Συμμετοχές μέχρι την Κυριακή στο Festival Μηδέν

Συμμετοχές μέχρι την Κυριακή στο Festival Μηδέν

Μέχρι την Κυριακή μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή στο Video Art Festival του Festival Μηδέν για τη φετινή 9η διοργάνωση. Η πρόσκληση συμμετοχής απευθύνεται σε όλους τους δημιουργούς (άτομα, ομάδες ή οργανισμούς) στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

Δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Δεν υπάρχουν θεματικοί ή μορφολογικοί περιορισμοί, όμως κάθε χρόνο το φεστιβάλ προτείνει ορισμένες θεματικές ενότητες. Φέτος, εκτός από το γενικό κάλεσμα, η  ομάδα των επιμελητών προτείνει τις παρακάτω θεματικές: θεματική ενότητα υπό τον γενικό τίτλο "Come as you are", ενότητα υπό τον γενικό τίτλο "Mother", ενότητα υπό τον γενικό τίτλο "It needs some silence to make sound"

Το Festival Μηδέν απευθύνει και φέτος ειδικό κάλεσμα σε καλλιτέχνες και δημιουργούς που κατάγονται, έχουν ζήσει ή έχουν οποιαδήποτε σχέση αγάπης-μίσους με την Καλαμάτα να στείλουν έργα τους για τη σταθερή πλέον ενότητα με τίτλο “Local Calling!”. Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένα δίκτυο επικοινωνίας και να αναδειχθεί ένα πολύμορφο καλλιτεχνικό δυναμικό που έχει ως αφετηρία την Καλαμάτα με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Περισσότερες πληροφορίες, αίτηση συμμετοχής στο www.festivalmiden.gr/prosklisi.html.