Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 12:30

Το travel.eleftheriaonline στο instagram - Όταν τα ταξίδια «ζωντανεύουν» μέσα από εικόνες

Γράφτηκε από την
Το travel.eleftheriaonline στο instagram - Όταν τα ταξίδια «ζωντανεύουν» μέσα από εικόνες

Από εξωτικά νησιά μέχρι λίμνες με εντυπωσιακά χρώματα και θεαματικούς καταρράκτες, τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας και κατ’ επέκταση του κόσμου κάνουν «παρέλαση» μέσα από τo instagram, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στις προτιμήσεις των χρηστών, καθώς οι φωτογραφίες και τα βίντεο από τοπία το δίχως άλλο είναι προτιμότερα πολλές φορές από την ένταση που προκύπτει από άλλα μέσα.

Η «γκαλερί των social media», κρύβει «θησαυρούς» τους οποίους μπορεί οι περισσότεροι να μην δουν ενδεχομένως ποτέ εκ του σύνεγγυς, ωστόσο, με τη φωτογραφία να έχει εξελιχθεί μέσα από την ανάλυση που προσφέρουν τα κινητά και φυσικά οι φωτογραφικές μηχανές, το ταξίδι έστω και μέσα από την εικόνα γίνεται νοητά, δίνοντας την επιλογή σε δύσκολους καιρούς όπως αυτόν της πανδημίας το μυαλό να περιηγηθεί σε πανέμορφα μέρη.

Με το travel.eleftheriaonline.gr να κινείται σε αυτά τα «μονοπάτια» δεν θα μπορούσε να μην εισέλθει στον κόσμο του instagram, αποκτώντας τον προσωπικό του λογαριασμό.

Αναρτώντας καθημερινά τοπία και στιγμιότυπα από κάθε μήκος και πλάτος της χώρας, ρίχνοντας «ματιές» και στο εξωτερικό, η σελίδα «travel.eleftheriaonline» σας περιμένει να την ανακαλύψετε, ώστε να γίνετε κομμάτι της ταξιδιωτικής εκδοχής της «Ε» (eleftheriaonline.gr), όπου στο facebook απαριθμεί πάνω από 12.000 ακόλουθους.

Για να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με το «travel.eleftheriaonline» και να δημοσιευτεί κάποια κατόπιν έγκρισης, υπολογίστε στα hashtag σας το #traveleleftheriaonline έτσι ώστε η γκαλερί της να γίνει ένα ιδιαίτερο άλμπουμ με τις ταξιδιωτικές σας στιγμές, επεκτείνοντας τις... σελίδες του μέσα από τις αναμνήσεις σας.

Πάρτε μια γεύση από πρόσφατες φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί...

 

 ➡️  Ανακαλύψτε υπέροχες φωτογραφίες από την Ελλάδα και τον κόσμο στο instagram του travel.eleftheriaonline.gr 


NEWSLETTER