Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2022 13:15

Η «Ε» στο instagram - Οι δύο σελίδες που κερδίζουν τον κόσμο της φωτογραφίας

Γράφτηκε από την
Η «Ε» στο instagram - Οι δύο σελίδες που κερδίζουν τον κόσμο της φωτογραφίας

Με τον καιρό να επανέρχεται στα φυσιολογικά του επίπεδα, αυτομάτως… ανοίγει η «όρεξη» για εξορμήσεις, είτε αυτές είναι μακρινές, είτε πιο σύντομες, κινούμενες στα μονοπάτια των ακριβών καυσίμων.

Σε κάθε περίπτωση, το τριήμερο της 25ης, το κοντινό Πάσχα αλλά και το καλοκαίρι του 2022 το μόνο σίγουρο είναι πως θα συνοδευτούν με αμέτρητες φωτογραφίες από διάφορους προορισμούς, με την κάθε μια να αποτελεί μια γλυκιά ανάμνηση, εν μέσω της δύσκολης καθημερινότητας που διανύουμε. Και επειδή οι αναμνήσεις αυτές αποκτούν μεγαλύτερο νόημα όταν τις μοιράζεται κανείς, η εφημερίδα «Ελευθερία» πορεύεται μαζί τους, μέσω της γκαλερί των social media, το Instagram.

Μέσα από το eleftheriaonline και το travel.eleftheriaonline, την ταξιδιωτική εκδοχή της «Ε», οι καλύτερες λήψεις έχουν την τιμητική τους, με τη πρώτη σελίδα να εστιάζει κυρίως στη Μεσσηνία και τη δεύτερη σε ολόκληρη την ελλάδα και τον κόσμο.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Πέρα της αναζήτησης που γίνεται καθημερινά από την «Ε», ανακαλύπτοντας λήψεις - διαμάντια από κάθε πιθανή τοποθεσία, αν θέλετε να συμπεριλήφθητε στις συλλογές των προαναφερομένων σελίδων, ώστε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας και να δημοσιευτεί κάποια κατόπιν έγκρισης, ακολουθήστε τες και στη συνέχεια υπολογίστε στα hashtag σας το #eleftheriaonline και το #traveleleftheriaonline.

Παράλληλα, ένας τρόπος που ενδείκνυται είναι η προσθήκη των σελίδων με ετικέτα, ώστε να βγει άμεσα η ειδοποίηση στους διαχειριστές, ενεργώντας καταλλήλως.

Πάρτε μια «γεύση» από πρόσφατες φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στις δύο σελίδες:

Δείτε επίσης: Η Καλαμάτα του... Instagram - Οι καλύτερες φωτογραφίες της πόλης που «ανέβηκαν» το τελευταίο διάστημα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ


NEWSLETTER