Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 16:23

Μοιράζει χρήμα για τα ψηφαλάκια

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

 

Τυχαία επιβεβαιώσαμε χθες ότι ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης υπόσχεται κάθε έργο, όσο μικρό και αν είναι, που μπορεί να φέρει ψηφαλάκια στις εκλογές του Μαΐου. Και ιδιαίτερα στη Μεσσηνία που δεν έχει να επιδείξει κάποιο σημαντικό έργο, τον τόπο από τον οποίο προέρχεται ο βασικός του αντίπαλος Παναγιώτης Νίκας. Και ο οποίος έχει αδυναμία να τάξει τέτοια έργα, που είναι, μάλιστα, δημοτικής αρμοδιότητας.

Μάθαμε, λοιπόν, ότι ο κ. Τατούλης έχει τάξει να φτιάξει με πλαστικό τάπητα το παλιό μικρό γήπεδο των Αρφαρών, πίσω από το Γυμνάσιο του χωριού. Γήπεδο που ανήκει στο σχολείο και στο δήμο. Τη στιγμή, μάλιστα, που το κανονικό γήπεδο των Αρφαρών με τον χλοοτάπητα βρίσκεται σε κακή κατάσταση και δεν έχει λυθεί ακόμα (χθες έγινε σύσκεψη στο γραφείο του δημάρχου με παράγοντες του τοπικού Αστέρα) το θέμα της άρδευσης του γηπέδου από γεώτρηση του ΓΟΕΒ.

Ο περιφερειάρχης επιχειρεί να εκμεταλλευτεί ψηφοθηρικά και προεκλογικά την αγωνία των ανθρώπων της τοπικής ομάδας για να έχουν έστω και ένα μικρό, αξιοπρεπές γήπεδο. Χαρακτηριστική είναι η άποψη παράγοντα ότι “εμάς δεν μας πειράζει ποιος θα μας το φτιάξει, ας το φτιάξει ο Νίκας (ως δήμαρχος)”.

Εχει χρήματα η Περιφέρεια και ο Τατούλης μοιράζει και υπόσχεται προεκλογικά κάθε εργάκι, που θα φέρει ψήφους και ας μην είναι της αρμοδιότητάς του. Στο παιχνίδι του αυτό τον ενισχύουν πρόσωπα που κατηγορούν το Νίκα, που δεν υπογράφει προγραμματική σύμβαση και δεν μεταβιβάζει την αρμοδιότητα στον Τατούλη, για να τάξει και να το εκμεταλλευτεί προεκλογικά.

Γήπεδο έταξε ο Τατούλης και στην ομάδα του Καλού Νερού, στην Ελαία, όπως είχαν υποσχεθεί για το ίδιο και για άλλα της Μεσσηνίας υπουργοί το 2009, προεκλογικά. Εχασαν, όμως, τις εκλογές, και κατέρρευσε η χώρα και λόγω τέτοιων υποσχέσεων, που είχαν υλοποιηθεί την εποχή των παχιών αγελάδων.

Η κατάρρευση δεν έγινε μάθημα και ο Τατούλης που έχει λεφτά, τα μοιράζει για τις ψήφους σε εργάκια, σαν μην έγινε τίποτα. Και όλα αυτά ενώ τα μεγάλα και σοβαρά έργα που είχε υποσχεθεί στον αθλητισμό, ξεχάστηκαν χωρίς ίχνος ντροπής. Τρανή απόδειξη η αναβάθμιση του στίβου στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας με τις 8 διαδρομές, προκειμένου να γίνει διεθνές προπονητικό κέντρο.

Τα σημαντικά έργα παραμένουν άφαντα, τώρα ήρθε η ώρα για τα μικρά που θα φέρουν ψηφαλάκια.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019 16:31