Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011 14:41

Αντιδράσεις στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής στη Μεθώνη

Γράφτηκε από Σιψάς Δημήτρης

Με έκπληξη και απογοήτευση ακούσαμε την είδηση περι επικείμενου κλεισίματος του υποκαταστήματος  της  Εθνικής τράπεζας στην Μεθώνη Μεσσηνίας. Ένα υποκατάστημα με μακρόχρονη πετυχημένη παρουσία στο τόπο μας. Πετυχημένη παρουσία στο επίπεδο των υπηρεσιών και της ταχύτατης εξυπηρέτησής μας αλλά είμαστε βέβαιοι  ότι και στο τομέα των καταθέσεων των οικονομιών των πολιτών της περιοχής, πηγαίνει το υποκατάστημα πολύ καλά.
Γιατί λοιπόν να κλείσει ένα τέτοιο μαγαζί; Κλείνουμε κάτι όταν δεν πάει καλά , λέει η λογική. Αποφάσεις που παίρνονται με γνώμονα την περιρρέουσα ατμόσφαιρα ,την τρομοκρατική, υστερική λογική του κλείνω για να μειώσω τις δαπάνες. Είναι κοντόφθαλμη φοβική στάση που θα είναι μπούμερανγκ και για την ίδια τη τράπεζα. Ας το σκεφτούν καλύτερα. Η ζημιά θα είναι μεγαλύτερη , θα τρωθεί η αξιοπιστία, η εικόνα και θα χαθεί σίγουρα ένα μεγάλο κομμάτι της αγοράς για την τράπεζα.
Εμείς οι επαγγελματίες της Φοινικούντας αλλά και οι κάτοικοι, ντόπιοι και ξένοι, είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Μεθώνης. Θεωρούμε ότι η λειτουργία της είναι άκρως απαραίτητη και ζωτικής σημασίας για όλους μας.

Για το Σύλλογο Επαγγελματιών Φοινικούντας
Ο πρόεδρος
Δημήτρης Σιψάς


NEWSLETTER