Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2011 21:06

Παρέμβαση Μιλτ. Λύτρα για αλλαγές αρμοδιοτήτων στους αντιδημάρχους Γορτυνίας

Γράφτηκε από την

«Aγαπητοί πατριώτες,
Σήμερα ο δήμαρχός μας με μια πράξη εντυπωσιασμού, καρατόμησε ωσάν πρόβατο για σφαγή τον αντιδήμαρχο Σακελλαρίου. Τον έστειλε μάλιστα στην Κοντοβάζαινα, υπεύθυνο για τους μετανάστες στη Γορτυνία, και τον έπαψε και από υπεύθυνο για τα οικονομικά.
Ο Σακελλαρίου δεν είναι τυχαίος. Πως τα κατάφερε σε 8 μήνες ο Δήμαρχός μας να φάει δύο αντιδημάρχους. Το δικό μου σχόλιο είναι λακωνικό: Ντροπή σας, δημοτικοί άρχοντες της Γορτυνίας. Σεβαστείτε τουλάχιστον τα γερόντια στα χωριά. Αφήστε κάπου τον εγωισμό και την υπερφίαλη ματαιοδοξία σας και δουλέψτε!
Από σήμερα πλέον ο Γιάννης ο Γιαννόπουλος στα δικά μου μάτια είναι δήμαρχος υπό προθεσμία, και σαφώς και δήμαρχος που έχει πόδια σπασμένα! Ο Σακελλαρίου του έδωσε τη Δημαρχία. Κι αυτός τον έπαψε σήμερα. Ας ήταν ο Γιάννης που του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι κι ας βοά ο τόπος για συναντήσεις πρώην καποδιτριακών δημάρχων – φαίνεται αυτοί ετοιμάζουν αντεπίθεση για το 2014.
Αηδιάζω ειλικρινά, για όσα συμβαίνουν πίσω από το φως στην όμορφη Γορτυνία μας. Συναλλαγές πίσω από τις πόρτες, συναντήσεις σε σκοτεινά δωμάτια.  Συναλλαγές, μυστικά δείπνα και τελικά μηδενικό έργο για την Γορτυνία.
Να είστε σίγουροι πατριώτες, πως όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στη Γορτυνία μας, θα πάψουν σύντομα. Είμαι αποφασισμένος με τη σοβαρότητα που με διακρίνει να κινηθώ δυναμικά. Το 2014, είναι πολύ κοντά. Η σημερινή απόφαση του Δημάρχου οριστικοποίησε την αμετάκλητη απόφαση μου να παίξω σημαντικό ρόλο στην επόμενη εκλογή, χωρίς να χρειάζομαι καμιά κομματική υποστήριξη. Εγώ θα πορευτώ με τους πατριώτες που σιχάθηκαν τους κομματικούς δημάρχους αλλά και τις αηδιαστικές, κακόγουστες και αντι-γορτυνιακές πρακτικές.
Η επίδειξη ισχύος του Δημάρχου σήμερα, είναι μια περίτρανη δήλωση αδυναμίας. Αγαπητέ Γιάννη, συγχώρα με που θα στο πω, μα σήμερα έχασες οριστικά το παιχνίδι.
Σας παρακαλώ όμως σεβαστείτε τον Τόπο μας. Δείξτε πως ακόμα και στις φαγωμάρες σας, ο έρμος γέροντας της Γορτυνίας, οι λίγοι νέοι και όσοι απέμειναν στα χωριά μας, έχουν διοίκηση. Που δεν ασχολείται με την καρέκλα μα με την παραγωγή έργου.
Απαιτούμε τουλάχιστον να μάθουμε γιατί καρατομήθηκε ο νο2 της ιεραρχίας του συνδυασμού του δημάρχου μας.
Εύχομαι επιτέλους να ξυπνήσουν και οι πατριώτες μου, να ξεφύγουν από τους κομματικούς εναγκαλισμούς και να βάλουν στο τιμόνι της Γορτυνίας ανθρώπους που θέλουν να δουλέψουν.
Θα είμαι παρών στα θέματα της Γορτυνίας. Σήμερα δηλώνω θυμωμένος και πολύ απογοητευμένος από την ασταμάτητη κατρακύλα της δημοτικής αρχής. Ακούγεται το λιγότερο γελοίο ένας άνθρωπος που στην περιοχή του πήρε το 80% να αναγορεύεται ως η αιτία των κακών της απόδοσης της παράταξης του δημάρχου μας.
Γιάννη Γιαννόπουλε συνετιστείτε. Οσο είναι καιρός!
Τα λέω όλα τα παραπάνω με αγάπη και στο πρόσωπό σας αλλά και στον Τόπο μου.
Πατριώτες η Γορτυνία είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για να την αφήνουμε σε χέρια ανεύθυνων και λίγων.
Με πλήρη επίγνωση των γραφομένων μου
Δρ. Μιλτιάδης Δ. Λύτρας»