Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 15:49

Επιστολή Γαϊτανάρου στο δήμαρχο Καλαμάτας για το Μέγαρο Χορού

Γράφτηκε από την

Κύριε δήμαρχε, σήμερα το πρωί στον καλαματιανό Τύπο διάβασα τις εξοργισμένες δηλώσεις σας που έχουν σχέση με την εξέλιξη του Κέντρου Χορού, μάλλον του Κέντρου Ντροπής πρέπει να λέγεται και όχι Χορού!

Δεν έχω τίποτα μαζί σας ούτε και μας χωρίζει τίποτα, απεναντίας πρόσφατα σας έδειξα την αγάπη μου σε σας και στην Καλαμάτα και βρήκα τον μπελά μου. Απεναντίας εσείς μ’ αυτή την υπόθεση δεν έχετε καμία ανάμειξη, είσαστε ξένος, άλλοι έκαναν τα μαγειρέματα με το τραπεζικό ληστρικό συγκρότημα Εθνική Κεφαλαίου και φτιάχνανε τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου στα μέτρα τους και άρπαξαν το ακίνητο με εξευτελιστικό τίμημα. Γεγονός που κάτι τέτοιο δεν γίνεται ούτε στην Ουγκάντα. Και στείλανε την Μητροπολιτική οικογένεια Λιναρδάκη αδιάβαστη στα κυπαρίσσια!

Δεν θέλω να πιστεύω ούτε εγώ ούτε κανένας Μεσσήνιος ότι αυτό που έχει συμβεί εδώ, να έχει συμβεί σε άλλο μέρος του κόσμου.

Δήμαρχε, χωρίς να θέλω να σε στενοχωρήσω και σου έχω δείξει την αγάπη μου και το ξέρουν όλοι οι Μεσσήνιοι και όλες οι παρατάξεις, πάψε να μιλάς για το Μέγαρο Χορού και να γράφεις διότι εδώ πληρώνονται όλα και αυτό σου το γράφει ένας φίλος σου που είναι πάντα για καλό και ποτέ για το κακό.

Εχω ζητήσει από τον κ. Ζέρβα, δικηγόρο, νομικό σύμβουλο να πάρει άδεια για να μας επιτραπεί να γράψουμε κάτω από το Μέγαρο Χορού -  Μέγαρο Ντροπής!!!

Με εκτίμηση

Λ. Γαϊτανάρος