Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 22:40

Οι "Ελιές Καλαμών Φούρνου" σε διαγωνισμό στο Παρίσι

Γράφτηκε από την

 

Η “Green Land co-farming” και η “Mamellada” ανακοίνωσαν τη στρατηγική τους συνεργασία. Οι δύο εταιρείες της Μεσσηνίας θα συνεργαστούν στην προώθηση ενός καινοτόμου προϊόντος που δημιούργησαν, τις Ελιές Καλαμών Φούρνου ή αλλιώς Kalamata Baked Olives.

H συνεργασία αυτή θα εγκαινιαστεί με την συμμετοχή του προϊόντος στο Διαγωνισμό Καινοτομίας “SIAL Innovation Selection 2022” που θα λάβει χώρα στο Παρίσι. Οι Kalamata Baked Olives πέρασαν στο τελικό στάδιο αξιολόγησης και θα είναι μέρος του συγκεκριμένου διαγωνισμού, που θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 19 Οκτωβρίου.

Με πενήντα και πλέον χρόνια εμπειρίας, η Διεθνής Έκθεση SIAL αποτελεί θεσμό στη βιομηχανία τροφίμων και ποτών και είναι η μεγαλύτερη Διεθνής Έκθεση Τροφίμων – Ποτών στον κόσμο για το 2022. Διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια, όντας μια παγκόσμια έκθεση που φέρνει σε επαφή παραγωγούς και αγοραστές από όλο τον κόσμο εκ των οποίων το 70 % επισκέπτεται την έκθεση προς ανεύρεση νέων προϊόντων και προμηθευτών.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός στο χώρο των τροφίμων, που αποκαλύπτει τις τάσεις και τις καινοτομίες που διαμορφώνουν τη βιομηχανία τροφίμων του αύριο.