Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2016 19:32

Ο χουβαρντάς δήμαρχος!

Ο χουβαρντάς δήμαρχος!

Γνωρίζαμε μέχρι τώρα ότι το κράτος παραχωρεί για αξιοποίηση περιουσία του στην αυτοδιοίκηση. Οπως για παράδειγμα τα κλειστά στρατόπεδα. Το αντίθετο μάλλον σε άλλες λογικές μπορεί να αποδοθεί.

Θαυμάζει ο δήμαρχος της Καλαμάτας την Αστυνομία; Της χαρίζει ένα οικόπεδο για να φτιαχτεί κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας. Του δήμου οικόπεδο εννοείται, όχι δικό του. Χουβαρντάς δηλαδή με ξένα κόλλυβα.

Εμάς τι μας νοιάζει, θα αναρωτηθείτε. Εμείς λοιπόν αν θέλαμε να εξυπηρετήσουμε το δημόσιο συμφέρον (συμπεριλαμβανομένων των αναγκών της Αστυνομίας) δεν θα χαρίζαμε οικόπεδο. Ούτε θα ενθαρρύναμε σκέψεις για σπατάλες με νέα κτήρια. Θα βάζαμε μπροστά τη διαδικασία μεταφοράς της Αστυνομίας από το νοικιασμένο κτήριο της Νέας Εισόδου στο Διοικητήριο που άδειασε. Χώροι για γραφεία υπάρχουν όπως και χώροι για οχήματα και πάρκινγκ του κοινού. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και κυρίως δίπλα στο Δικαστικό Μέγαρο, υπηρεσία που έχει καθημερινή στενή συνεργασία. Με όλα αυτά το κράτος θα γλύτωνε το νοίκι, αν αυτό ενδιαφέρει τον κ. Νίκα.

Σε κάθε περίπτωση ας πει κάποιος -γιατί εμείς παραγίναμε γκρινιάρηδες- ότι δουλειά του δημάρχου δεν είναι τα πολιτικά παιχνίδια κάνοντας τον καλό σε όλους, αλλά να φροντίζει να είναι τα πράγματα καλά για όλους.