Παρασκευή, 11 Μαϊος 2018 20:44

Δυο φορές συγχαρητήρια!

Δυο φορές συγχαρητήρια!

Τα ρεπορτάζ και τα σχόλια της «Ε» για την κατολίσθηση στην 3η επαρχιακή οδό φαίνεται πως επιτάχυναν τις διαδικασίες, και στο σημείο της κατολίσθησης... μπήκαν μπουλντόζες και ξεκίνησε η άρση της επικινδυνότητας.

Μπράβο και συγχαρητήρια για τα αντανακλαστικά. Πάμε όμως παρακάτω, σε σχέση με τον συγκεκριμένο δρόμο. Οπως επισημαίνεται από κατοίκους της περιοχής, ο δρόμος αυτός έχει και σε άλλα σημεία πολύ επικίνδυνες παγίδες, εκ των οποίων οι 3 πολύ σοβαρές. Επιπρόσθετα, έχουν σημειωθεί καταστροφές από τις πλημμύρες του Σεπτεμβρίου του 2016 οι οποίες δεν έχουν αποκατασταθεί. Τι θα γίνει με αυτά; Υπάρχει κάποιο σχέδιο επέμβασης ή θα περιμένουμε νέες πλημμύρες για να αποκοπεί εντελώς ο δρόμος και μετά να υπάρξει παρέμβαση;

Αυτά βέβαια αφορούν τη στοιχειώδη συντήρηση και όχι την ουσιαστική βελτίωση του δρόμου. Οι κάτοικοι της περιοχής όμως δεν χρειάζεται να ανησυχούν: Οταν ολοκληρωθεί το τεραστίας σημασία έργο των 3,5 εκατ. ευρώ Μηλέα – Παναγιά Γιάτρισσα, μπορεί να περισσέψει κανένα ψίχουλο για ν' ανοίξει καμιά στροφή και στη δική τους περιοχή. Προσωρινά στο μόνο που μπορούν να ελπίζουν είναι, τώρα με τη φασαρία, να μπει κάνα μηχάνημα να κόψει κάνα βάτο! Αν υπάρξει δε και μεγαλοθυμία, μπορεί να βάλουν και κάγκελα στο Βασιλαδέικο γεφύρι για μην πάει κανείς από κάτω, τώρα που ξεκινούν τα πανηγύρια και περνούν από το δρόμο κι όσοι δεν ξέρουν τα κατατόπια.

Κατά τα λοιπά, όπως μας επισήμανε εξόχως ειρωνικά ένας κάτοικος της περιοχής, να μην ξεχάσουμε να δώσουμε για μια ακόμα φορά συγχαρητήρια για την άμεση επέμβαση μετά από δυο μήνες!