Σάββατο, 04 Μαρτίου 2023 14:45

Παρουσιαστές από την Αθήνα...

Γράφτηκε από την
Παρουσιαστές από την Αθήνα...

Ντόπιους δημοσιογράφους και ραδιοφωνικούς παραγωγούς, με στόχο μια καλύτερη χημεία ανάμεσα σε αυτούς και τους καρναβαλιστές περιελάμβανε ο προγραμματισμός για την παρουσίαση του Καλαματιανού Καρναβαλιού το 2020, λίγο πριν αυτό ακυρωθεί λόγω της πανδημίας.

Το πλάνο αυτό φέτος, φαίνεται πως έμεινε στο… ράφι, καθώς προτιμήθηκαν παρουσιαστές από την Αθήνα, παίρνοντας μάλιστα πρωτοβουλίες που ξεσήκωσαν πολιτικές αντιδράσεις. Το ζήτημα είναι απ' του χρόνου πιο πλάνο θα προτιμηθεί καθώς μεταξύ άλλων το κάθε ένα έχει και το... δικό του μπάτζετ.

Η γεμάτη Πάτρα οδήγησε στην Καλαμάτα

Παράλληλα, το Καλαματιανό Καρναβάλι λόγω 100% πληρότητας στην Πάτρα επέλεξαν παρέες Αθηναίων φοιτητών το περασμένο Σαββατοκύριακο. Όπως έλεγαν, η μη εύρεση διαμονής εκεί τους οδήγησε να επιλέξουν την Καλαμάτα για να γλεντήσουν, τονίζοντας πως διαθέτει το δεύτερο καλύτερο και πιο νεανικό καρναβάλι της Πελοποννήσου. Προφανώς η Μεσσηνιακή πρωτεύουσα δεν μπορεί να συγκριθεί με τη βασίλισσα του καρναβαλιού στο πλαίσιο αυτό, ωστόσο τέτοια μικρά παραδείγματα δείχνουν πως κάτι αισιόδοξο έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στην πόλη, και καλό θα είναι να επενδύσει ακόμα περισσότερο στο θεσμό, μέσα από μια προετοιμασία προγράμματος ενδεχομένως που να ξεκινήσει από φέτος για το 2024 και όχι την τελευταία στιγμή.

Τ.Αν.

Δείτε επίσης: 

Καλαματιανό Καρναβάλι: Κέφι, χορός και ξεφάντωμα στη Νυχτερινή Παρέλαση (βίντεο-φωτογραφίες)

Με τη μεγάλη παρέλαση κορυφώθηκε το 10ο Καλαματιανό Καρναβάλι (βίντεο-φωτογραφίες)


NEWSLETTER