Πέμπτη, 26 Μαρτίου 2015 08:36

Λύτρωση η παραίτηση

Γράφτηκε από τον
Λύτρωση η παραίτηση

 Την επίσκεψη Σαμαρά στη Μεσσηνία μόνο πετυχημένη δεν την λες. Είναι φανερό ότι υπάρχει πρόβλημα κατανόησης της πραγματικότητας που έχει δημιουργηθεί, με αποτέλεσμα να γίνεται η μία επικοινωνιακή “πατάτα” μετά την άλλη. Και βέβαια όταν δεν μπορείς να διαχειριστείς σωστά τα πράγματα στην έδρα σου, που ξέρεις πρόσωπα και πράγματα, τι να αναμένει κάποιος σε πιο σύνθετα ζητήματα.

 

Στα επιτεύγματα του διημέρου καταγράφεται: Η απουσία από το γεύμα με στελέχη των δύο πρώην και επί σειρά ετών βουλευτών του κόμματος που ήταν υποψήφιοι και στις τελευταίες εκλογές. Στη συνέχεια έρχεται η άστοχη δήλωση για τον περιφερειακό, ο οποίος προφανώς και δεν σταμάτησε από το ΣΥΡΙΖΑ. Κερασάκι στην τούρτα η απουσία από την εκ- δήλωση ανακήρυξης του Προέδρου της Δημοκρατίας ως επίτιμου δημότη Καλαμάτας.

 

Με τόσες άστοχες κινήσεις μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα και μάλιστα εντός έδρας, είναι φανερό ότι το παιχνίδι έχει οριστικά χαθεί. Η παραίτηση αποτελεί λυτρωτική διαδικασία τόσο για τη Ν.Δ. όσο και για τον ίδιο τον Σαμαρά.  Οσο γρηγορότερα αυτό γίνει κατανοητό, τόσο καλύτερα για όλους. 


NEWSLETTER