Κυριακή, 07 Ιουλίου 2024 16:40

Τραγωδία στο Κεντάκι: 4 νεκροί από πυροβολισμούς σε πάρτι γενεθλίων

Τραγωδία στο Κεντάκι: 4 νεκροί από πυροβολισμούς σε πάρτι γενεθλίων

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν από επεισόδιο μαζικών πυροβολισμών σε σπίτι στο βόρειο Κεντάκι το Σάββατο.

Το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα σε σπίτι στο Ridgecrest Drive, που βρίσκεται στην πόλη Φλόρενς του Κεντάκι, γύρω στις 2:50 π.μ., την ώρα που η ιδιοκτήτρια Melissa Parrett διοργάνωνε τα 21α γενέθλια του γιου της, όπως επιβεβαίωσε ο αρχηγός της αστυνομίας της Φλόρενς Τζεφ Μάλερι σε συνέντευξη Τύπου, σύμφωνα με το Fox News.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο μετά από αλλεπάλληλες κλήσεις, ενώ ακόμα και όταν έφτασαν οι δυνάμεις καταστολής, εξακολουθούσαν να πέφτουν πυροβολισμοί.

Η αστυνομία αναγνώρισε τα τέσσερα θύματα. Την 44χρονη Melissa Parrett, τον 20χρονο Shane Miller, τον 20ρονο Hayden Rybicki, 20 ετών και την 19χρονη Delaney Eary. Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Πανεπιστημίου του Σινσινάτι και νοσηλεύονται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση.
Ο δράστης μετά το λουτρό αίματος διέφυγε από το σημείο με αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη, όμως στη συνέχεια ο ίδιος έβαλε τέλος στη ζωή του. Οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο ύποπτος ταυτοποιήθηκε ως ο 20χρονος Chase Garvey, ο οποίος όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης είχε καταδικαστεί για δύο κακουργήματα το 2021 για βιασμό πρώτου βαθμού και σοδομισμό δεύτερου βαθμού, σύμφωνα με το WLWT. Το κίνητρό του παραμένει άγνωστο, καθώς η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες.

Πηγή: news247.gr