Πέμπτη, 07 Ιανουαρίου 2021 09:27

Τι λένε τα ζώδια σήμερα (7-1)

Από τον Γιάννη Ριζόπουλο και το astrology.gr 

Κριός
Η Σελήνη στον Ζυγό στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, εκτός όμως από εκείνα που θα σου αρέσουν, θα υπάρξουν και καταστάσεις που θα σε προβληματίσουν! Σε κάθε περίπτωση πάντως μην «δένεις» τίποτε, αφού από το πρωί ως το βράδυ μπορεί να αλλάξουν πολλά κι εδώ φυσικά έχεις κι εσύ δικαίωμα να κάνεις «το κομμάτι σου» και να αλλάξεις τα… φώτα των άλλων! Παράλληλα, το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Αρη σε βοηθά να «περάσεις» τα δικά σου «θέλω», ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και κάτι που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σου.

Ταύρος
Με την Σελήνη στον Ζυγό εκείνο που προέχει είναι η υγεία σου, αφού είναι εύκολο να προσβληθείς από μια ίωση ή να παρασυρθείς σε διατροφικές ατασθαλίες. Επιπλέον, καλό είναι να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου και επειδή θα σου προκύψουν πολλές και διαφορετικές μεταξύ τους εργασίες, καλό είναι να αφήσεις για αργότερα εκείνες που δεν επείγουν. Παράλληλα, με το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Αρη, η ζωή σου γίνεται πιο «σκερτσόζα» και πέρα από τα ποικίλα «τυχερά» που θα έχεις, αναμένεται να σου αποκαλυφθούν μυστικά και πληροφορίες.

Δίδυμοι
Με την Σελήνη στον Ζυγό καλείσαι να εκφράσεις τις πιο δημιουργικές τάσεις σου αλλά και να απολαύσεις την παρέα σου με αγαπημένα πρόσωπα. Ισως βέβαια να σου προκύψει και ένα συναισθηματικής φύσεως ζήτημα με έναν «δικό σου» άνθρωπο, που «πελαγοδρομεί», σε καμία περίπτωση όμως μην δώσεις υπερβολική σημασία σε κάτι που αύριο δεν θα ισχύει. Παράλληλα, με το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Αρη, θα έχεις την ευκαιρία να επιλύσεις κάθε ζήτημα που σε απασχολεί μέσα από βοήθειες ή την καλή προαίρεση των άλλων προς το πρόσωπό σου, μην διστάσεις λοιπόν να εξωτερικεύσεις τις επιθυμίες σου.

Καρκίνος
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να επικεντρωθείς σε υποθέσεις του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, διασαφηνίζοντας κάποια πράγματα που παραμένουν «μετέωρα» και δίνοντας λύσεις όπου χρειαστεί. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια μετακόμιση σε άλλο χώρο ή να δεχθείς επισκέψεις που θα αναστατώσουν το πρόγραμμά σου. Παράλληλα, το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Aρη σε βοηθά να πετύχεις πράγματα «με το σπαθί σου», ίσως όμως να τύχεις και μιας θερμής υποστήριξης από κάποιον/α που σε βλέπει και ερωτικά. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα υπάρξουν και οι… αναπόφευκτες αντιζηλίες!

Λέων
Η Σελήνη στον Ζυγό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις συζητήσεις επί παντός επιστητού, να θυμάσαι ωστόσο ότι τα δεδομένα και οι καταστάσεις θα μεταβάλλονται, γι’ αυτό μην βιαστείς να πάρεις θέση ή να βγάλεις συμπεράσματα. Επιπλέον, μπορεί να επέλθει μια προσωρινή αναστάτωση στην γειτονιά σου ή το συγγενικό σου περιβάλλον. Παράλληλα, το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Αρη δίνει «φτερά» στην δημιουργικότητά σου και μπορεί να έχεις μια μοναδική έμπνευση. Από την άλλη πλευρά ωστόσο μπορεί να σου ανοίξει «μέτωπο» με κάποιον/α που σε… ζηλεύει!

Παρθένος
Με την Σελήνη στον Ζυγό πολλά είναι εκείνα που περιστρέφονται γύρω από οικονομικά ζητήματα και τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να κερδίσεις κάτι μέσα από μια συνεργασία. Από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να ξοδευτείς, προκειμένου να καλύψεις ανάγκες ή επιθυμίες άλλων και εδώ είναι που πρέπει να θέσεις κάποια όρια, για να μην σε «καβαλήσουν»! Παράλληλα, το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Αρη σου δίνει το έναυσμα για να «περάσεις» το δικό σου σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως όμως και να εκμεταλλευτείς την αδυναμία που σου τρέφει κάποιος/α.

Ζυγός
Η Σελήνη στο ζώδιό σου φέρνει συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ενώ σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητες και την καπατσοσύνη σου, αφού η ημέρα θα έχει ποικίλες προκλήσεις, με εσένα πρωταγωνιστή. Κι αν σου είναι εύκολο να βρίσκεις κοινά σημεία ανάμεσα σε αντιμαχόμενες πλευρές, θα πρέπει να κάνεις και το ίδιο με τις δικές σου αντιφάσεις. Παράλληλα, το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Aρη σου υπόσχεται μια ζωηρή καθημερινότητα σε όλα τα επίπεδα ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις ένα μέσον που θα σου κάνει την ζωή πολύ πιο εύκολη. Ευνοούνται ακόμη οι αγορές ρούχων και αξεσουάρ.

Σκορπιός
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία κι αν νοιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο μην διστάσεις να το πράξεις. Ισως μάλιστα να έχεις μια «δυνατή» μεταφυσική εμπειρία ή να δεις ένα προφητικό όνειρο. Παράλληλα, το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Αρη φέρνει μια οικονομική ευχέρεια, που με την σειρά της θα σε οδηγήσει σε αγορές ειδών που επιθυμείς ή σου λείπουν. Iσως βέβαια να επωφεληθείς και από κεράσματα ή άλλου είδους προσφορές, που έχουν ως κίνητρο τον έρωτα!

Τοξότης
Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει ενδιαφέρουσες στιγμές με φίλους ή ομοϊδεάτες και σίγουρα θα συζητηθούν πολλά αλλά παρά τις όποιες καλές προθέσεις, είναι μάλλον απίθανο να προκύψει κάτι ουσιαστικό σε σοβαρά ζητήματα, αφού θα χαθεί πολύς χρόνος με τα «αν» και τα «μήπως», ενώ θα συνειδητοποιήσεις το τι ακριβώς σημαίνει «η πολύ δημοκρατία βλάπτει»! Παράλληλα βέβαια, το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Aρη σε κάνει άμεσα δημιουργικό/ή, οπότε ανέλαβε «να βγάλεις το φίδι από την τρύπα», όχι όμως σε βάρος της διασκέδασής σου, αφού αυτή είναι που προέχει!

Αιγόκερως
Με την Σελήνη στον Ζυγό πολλά είναι εκείνα που πρέπει να διευθετηθούν με διπλωματία και αμοιβαίες υποχωρήσεις και ίσως χρειαστεί να βάλεις στην άκρη κάποιες από τις απαιτήσεις σου, προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σου. Iσως όμως και να μπλέξεις με άτομα που είτε διστάζουν να πάρουν αποφάσεις, είτε αποφεύγουν να αναλάβουν ευθύνες. Παράλληλα, με το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Aρη τα καλά νέα είναι ότι μπορεί να «σαρώσεις» τα πάντα στα πλαίσια μιας ανανέωσης στον χώρο σου. Θα υπάρξουν ωστόσο και ζήλιες ή ανταγωνισμοί, ενώ μην παίζεις με την φωτιά και οτιδήποτε αιχμηρό.

Υδροχόος
Η Σελήνη στον Ζυγό κάνει πιο επικοινωνιακή την καθημερινότητά σου με επαφές και συζητήσεις και αν τα περιοριστικά μέτρα δεν σου επιτρέψουν να κινηθείς όπως θα ήθελες, υπάρχει και η λύση του τηλεφώνου ή του διαδικτύου. Επιπλέον, έχεις πάντα την επιλογή να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο ή σε μια ξένη κουλτούρα. Παράλληλα, το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης-Aρη σε βοηθά να κερδίσεις τους άλλους με το μπρίο και την καθαρότητα των αντιλήψεών σου και αν υπάρξουν κάποιοι/ες που θα αρχίσουν να σε κοντράρουν, να ξέρεις ότι ο… έρωτας είναι η αιτία!

Ιχθύες
Η Σελήνη στον Ζυγό φέρνει στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα και σε ωθεί να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για να καλύψεις είτε επίκαιρες ανάγκες, είτε απωθημένες επιθυμίες, σίγουρα όμως μια μικρή έρευνα αγοράς θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις κόπο και χρήμα. Παράλληλα, το επερχόμενο τρίγωνο Αφροδίτης- Aρη σε προικίζει με γοητεία και θετική διάθεση, βοηθώντας σε τελικά να πετύχεις εύκολα τους στόχους σου, από τους πιο σοβαρούς μέχρι τους πιο «ανάλαφρους». Επιπλέον, μπορεί να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα σου ή να προβείς σε μια αλλαγή εμφάνισης που θα προκαλέσει αίσθηση.