Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 20:21

«Θα ξαναέκανα το εμβόλιο» λέει η νοσηλεύτρια που παρέλυσε στα πόδια (βίντεο)

Γράφτηκε από την
«Θα ξαναέκανα το εμβόλιο» λέει η νοσηλεύτρια που παρέλυσε στα πόδια (βίντεο)

«Θα το ξαναέκανα το εμβόλιο», τόνισε η 40χρονη νοσηλεύτρια που παρέλυσε στα πόδια μετά το εμβόλιο και προσθέτει πως δεν πέρασε στιγμή από το μυαλό της ότι δεν έπρεπε να το κάνει.

«Κάθε μέρα και καλύτερα είμαι», ανέφερε η Στέλλα Μουμούρη, η νοσηλεύτρια από την Κέρκυρα που πέρασε μια περιπέτεια υγείας μετά το εμβόλιο που έκανε για τον κορονοϊό και πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στις 19 Φεβρουαρίου.

Μιλώντας στην εκπομπή Live News του Mega, είπε ότι δεν γνωρίζει αν το πρόβλημα υγείας που παρουσίασε οφείλεται στο εμβόλιο. «Μπορεί να ήταν ένα τυχαίο γεγονός που συνέπεσε με το εμβόλιο», απάντησε στη σχετική ερώτηση.

Η 40χρονη νοσηλεύτρια σημείωσε ότι προσπαθεί να ξεχάσει το ατυχές περαστικό και επικεντρώνεται στη βελτίωση της υγείας της, ενώ δήλωσε χαρούμενη που είναι ξανά κοντά στην οικογένειά της.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, Παναγιώτη Καλοδίκη, το σημαντικό πλέον είναι ότι η νοσηλεύτρια είναι καλά αλλά και το μήνυμα που στέλνει, ότι «ακόμα και τώρα να έπρεπε να αποφασίσει, θα το ξαναέκανε». «Αυτό πρέπει να κρατήσουμε όλοι μας», κατέληξε ο κ. Καλοδίκης.

 

 


Πηγή:reader.gr


NEWSLETTER