Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2021 14:00

Καταγγελία για εργαζόμενο σε δομή ΑμεΑ στη Χαλκίδα: Τον έπιασαν να κάνει σεξ με 31χρονη με νοητική στέρηση (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Καταγγελία για εργαζόμενο σε δομή ΑμεΑ στη Χαλκίδα: Τον έπιασαν να κάνει σεξ με 31χρονη με νοητική στέρηση (Βίντεο)

Άνδρας κατήγγειλε συνάδελφό του σε δομή ΑμεΑ στη Χαλκίδα λέγοντας ότι τον βρήκε να συνευρίσκεται σεξουαλικά με 31χρονη κοπέλα με νοητική υστέρηση, ενώ βρισκόταν σε υπηρεσία.

Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία όταν έγιναν αντιληπτοί η κοπέλα απομακρύνθηκε τρομαγμένη, ενώ εκείνος συνέχισε να αυτοϊκανοποιείται αναφέρει το tvstar.gr.

Ο 51χρονος άνδρας έχει συλληφθεί, σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία και η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας και αμέσως ενημερώθηκε ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς, στο οποίο ανήκει η δομή της Χαλκίδας, Δημήτρης Δρακάκης .Απευθύνθηκε στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας κ.Δημήτρη Προκοπίου, ο οποίος έδωσε εντολή να κινηθεί η νομική διαδικασία.

Μιλώντας στο Star Κεντρικής Ελλάδας ο κ.Δρακάκης τόνισε πως κινήθηκε αστραπιαία στέλνοντας την υπόθεση στην ελληνική δικαιοσύνη. «Δεν ανέχομαι τέτοια αποκρουστικά, νοσηρά φαινόμενα να συμβαίνουν σε προνοιακή δομή» πρόσθεσε.


NEWSLETTER