Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021 10:15

Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Τα αναπάντητα ερωτήματα – Η ρήξη του ζευγαριού και το ενδεχόμενο ηθικού αυτουργού

Γράφτηκε από την
Δολοφονία στα Γλυκά Νερά: Τα αναπάντητα ερωτήματα – Η ρήξη του ζευγαριού και το ενδεχόμενο ηθικού αυτουργού


Όπως όλα δείχνουν, η εικόνα του ευτυχισμένου ζευγαριού που ζούσε έναν ανέφελο γάμο, δεν ισχύει


Αρκετά είναι τα ερωτήματα που παραμένουν ανοιχτά, σχετικά με την υπόθεση δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. Όπως όλα δείχνουν, η εικόνα του ευτυχισμένου ζευγαριού που ζούσε έναν ανέφελο γάμο, δεν ισχύει.

Σε ρήξη από τον περασμένο Ιούλιο
Όπως μετέδωσε το MEGA, από τη συγκέντρωση των δεδομένων σε συνδυασμό με το ημερολόγιο του θύματος προκύπτει ότι υπήρχε πλήρης ρήξη στη σχέση του ανδρόγυνου από τον περασμένο Ιούλιο.

Η Καρολάιν, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, είχε υποστηρίξει πως κάτι δεν της άρεσε στη δουλειά του καθ' ομολογίαν δολοφόνου, πιθανόν σε σχέση με το ωράριό του ή τις αιφνιδιαστικές πτήσεις που είχε. Ίσως σύντομα υπάρξουν άτομα που θα καταθέσουν και θα επιβεβαιώσουν αυτό το σενάριο. Ταυτόχρονα, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρχε ενδοοικογενειακή ρήξη, αλλά και ευρύτερα προβλήματα, όπως για παράδειγμα με τη μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που υποστήριξε ότι δεν είχε κρατήσει το παιδί στην αγκαλιά της και ότι το είχαν δει για πολύ λίγο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

 

Ανοιχτό το ενδεχόμενο τρίτου προσώπου
Από την πλευρά του, ο Θανάσης Κατερινόπουλος, ταξίαρχος της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό της Κύπρου Σίγμα, επέμεινε πως υπάρχει ηθικός αυτουργός στο έγκλημα, αν και όπως είπε, δεν ήταν στο χώρο της δολοφονίας. «Βεβαίως είναι ο αυτουργός του εγκλήματος, δεν πιστεύω ότι στο χώρο υπήρχε τρίτο πρόσωπο, αυτό θα είχε αποδειχθεί μέχρι τώρα. Δεν μπορούμε όμως να αποκλείσουμε ότι έξω από το σπίτι δεν υπήρχαν άλλα πρόσωπα που ενδεχομένως έπαιξαν ρόλο για να φτάσει στη δολοφονία» είπε.

Παράλληλα τόνισε τα εξής: «Η εκτίμηση μου είναι ότι υπάρχει συνεργός, πιστεύω ότι θα συνεχίσει να το ψάχνει η δικαιοσύνη. Θέλω να πιστεύω ότι θα κινηθούν και σε αυτή τη κατεύθυνση για τη διερεύνηση ύπαρξης ηθικού αυτουργού ή άλλου συνεργού που δεν ήταν στο σπίτι αλλά έξω από το σπίτι». «Η γλώσσα σώματος αυτού του ανθρώπου έλεγε τα πάντα από την πρώτη στιγμή» είπε.

 


Το σπίτι στη Σούδα
Κλείνοντας αναφέρθηκε σε ένα σπίτι στη Σούδα της Κρήτης που ενοικιάστηκε. «Κάποιος από το ζευγάρι με κάποιο άλλο πρόσωπο πήγαν να νοικιάσουν ένα σπίτι, αυτό είναι ως πληροφορία που θα τη χρησιμοποιήσουν, «ίσως υπάρχουν πληροφορίες στο σπίτι ίσως και όχι».

Πηγή: ethnos.gr

 


NEWSLETTER