Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 10:35

Δολοφονία - Αιγάλεω: Παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ ο 20χρονος που σκότωσε τη μητέρα του (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Δολοφονία - Αιγάλεω: Παραδόθηκε στη ΓΑΔΑ ο 20χρονος που σκότωσε τη μητέρα του (Βίντεο)

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής παραδόθηκε το πρωί της Παρασκευής ο 20χρονος φερόμενος ως δράστης της δολοφονίας στο Αιγάλεω. Πρόκειται για τον γιο της άτυχης γυναίκας που εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ προκειμένου να παραδοθεί.

Για την ώρα άγνωστο παραμένει το εάν ο νεαρός έφτασε στη ΓΑΔΑ με την παρουσία δικηγόρου, ενώ τις επόμενες ώρες αναμένεται να οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές.

Τι είπε ο άλλος γιος της άτυχης γυναίκας

Ανατριχιαστική ήταν η περιγραφή του άλλου γιου της άτυχης γυναίκας από το Αιγάλεω που φέρεται να δολοφονήθηκε από τον αδερφό του, λίγο μετά τη δολοφονία. «Είδα πολλά αίματα στα πλακάκια και μετά είδα μες στα αίματα τη μάνα μου, ήταν μια λίμνη» ανέφερε στον ALPHA και πρόσθεσε πως πάγωσε από το θέαμα και δεν μπορούσε ούτε να πάρει τηλέφωνο να ειδοποιήσει κάποιον για βοήθεια.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο μικρότερος αδερφός του είχε απειλήσει με μαχαίρι πρόσφατα ξανά τη μητέρα τους, λέγοντας πως θα τη σκοτώσει, κάτι που του εκμυστηρεύτηκε η ίδια άτυχη μητέρα ενώ δεν μπορεί να καταλάβει για ποιο λόγο ο 20χρονος προχώρησε σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη.

«Ίσως τη μισεί; Ίσως έχει ψυχολογικά; Έλεγε θα τη σκοτώσει και μετά τα υπόλοιπα παιδιά. Μπορεί να ξανά έρθει, δεν ξέρω» εξήγησε ο νεαρός.

Μαρτυρίες για το έγκλημα

Σύμφωνα με φίλο του γιου, ο φερόμενος ως δράστης είναι «ο μικρότερος γιος της οικογένειας. Πριν κάποια χρόνια τον είχε πάρει η πρόνοια, ζούσε στο νέο Ηράκλειο σε ένα ίδρυμα. Δεν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας, απλά είχε πεθάνει ο πατέρας του, δεν μπορούσαν να τα βγάλουν πέρα, οπότε έκρινε η πρόνοια ότι παιδί πρέπει να πάει σε ίδρυμα».

«Είχε σε κάποιες περιπτώσεις παραβατική συμπεριφορά. Αλλά η οικογένεια είχε περάσει πολλά. Ζούσαν σε συνθήκες εξαθλίωσης. Έπαιρναν ένα επίδομα, δεν τους βοηθούσε κανείς. Η μητέρα είχε σωματική αναπηρία. Ο μεγάλος γιος συντηρούσε την οικογένεια», σημείωσε.
Γείτονας της άτυχης γυναίκας δήλωσε πως βρισκόταν στο μπαλκόνι και άκουσε «άκουσα τον πιτσιρικά να λέει σκότωσε τη μάνα ο Ανδρέας. Φώναζε βοήθεια. Τον ρώτησα που πήγε ο Ανδρέας και μου απάντησε ότι πήδηξε από το μπαλκόνι. Πήρα αμέσως την αστυνομία».

Ο γείτονας πρόσθεσε πως μένει στη γειτονιά εδώ και 20 χρόνια και ότι «υπήρχαν συχνοί τσακωμοί».

Πηγή: ethnos


NEWSLETTER