Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 10:24

Αστρολογία – 13/02/2024

Γράφτηκε από την
Αστρολογία – 13/02/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

Κριός

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον 10ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 12ο σου, ενδέχεται να φέρει προσδοκίες για έναν μεγάλο έρωτα μέσα από τον κοινωνικό και επαγγελματικό σου περιβάλλον με κάποιον/α που έχει κύρος και εξουσία. Από σήμερα ο Αρης περνά στο ζώδιο του Υδροχόου και η δράση θα γίνει πιο συλλογική με την διαφορά πως ακόμη για μια φορά θα θελήσεις να ηγηθείς και να περάσεις μπροστά. Θα είσαι αρκετά ανοιχτόμυαλος/η και προοδευτικός/ή στις ιδέες και τα σχέδιά σου.

 

Ταύρος

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον 9ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 11ο σου, μια φιλική σχέση ξεπερνά κάθε προσδοκία σου και σε ωφελεί. Στον αισθηματικό τομέα θα έχεις τάση για ρομάντζα και πλατωνικούς έρωτες μέσω διαδικτύου, ευχάριστη διάθεση να αποφύγεις περιορισμούς και ευθύνες. Από σήμερα και το αμέσως επόμενο διάστημα ο Αρης θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο σου, για να αυξήσει τις φιλοδοξίες σου στον χώρο της καριέρας ώστε να πάρεις την θέση που σου αξίζει.

 

Δίδυμοι

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον 8ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 10ο σου, θα έχεις αυξημένες προσδοκίες στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα ενώ στον αισθηματικό, μπορεί να αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο με τον/η προϊστάμενό/ή σου, όσο ανέφικτο και αν φαίνεται. Από σήμερα που ο Αρης περνά στο ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο σου, ξεκινά μια περίοδος με σθένος και φανατισμό θα υποστηρίζεις τις απόψεις σου ενώ δεν αποκλείεται τις αμέσως επόμενες ημέρες να οργανώσεις ένα ταξίδι στο εξωτερικό.

 

Καρκίνος

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον 7ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 9ο σου, θα έχεις ρομαντική διάθεση, να ξεφύγεις από περιορισμούς και υποχρεώσεις, γι’ αυτό απόφυγε να προγραμματίσεις επαγγελματικά πλάνα και δουλειές που απαιτούν συγκέντρωση και συνέπεια. Θα θελήσεις να περάσεις χρόνο με τον/η αγαπημένο/η σου, να κάνετε σχέδια και όνειρα για το μέλλον σας. Από σήμερα ο Αρης περνά στον Υδροχόο στον 8ο σου ξεκινά μια περίοδος με έντονες εσωτερικές συγκρούσεις και αναστατώσεις.

 

Λέων

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον 6ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 8ο σου, όσο και αν θελήσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες επαγγελματικές ή πρακτικής φύσης, ο νους σου θα είναι στα ρομάντζα ή σε καλλιτεχνικές επιδιώξεις και δραστηριότητες. Στον εργασιακό χώρο θα είσαι αρκετά εξυπηρετικός/ή και φροντιστικός/ή με συνεργάτες/τιδες και πελάτες. Με το πέρασμα του Αρη στον Υδροχόο στον 7ο σου το επόμενο διάστημα είναι πιθανό να εμπλακείς σε αντιπαραθέσεις για ηθικά ζητήματα.

 

Παρθένος

Με άκρως ερωτική και συναισθηματική διάθεση υποδέχεσαι την σημερινή ημέρα, με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον 5ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 7ο σου. Τρυφερότητα, στοργή, προσδοκίες και όνειρα για την μια και μοναδική σχέση, θα σε κατακλύζουν. Από σήμερα ο Αρης περνά στον Υδροχόο στον 6ο σου και ξεκινά μια περίοδος που θα έχεις ανησυχίες για κληρονομικές,  φορολογικές και οικονομικές υποθέσεις, ενώ καλό είναι να προσέξεις την υγεία σου γιατί θα έχεις αυξημένο άγχος.

 

Ζυγός

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον 4ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 6ο σου, θα δείξεις την τρυφερή πλευρά του εαυτού σου στην οικογένεια και τους πολύ δικούς σου ανθρώπους. Θα προσπαθήσεις να τους φροντίσεις ακόμη και αν χρειαστεί να κάνεις κάποιες εξυπηρετήσεις. Από σήμερα ο Αρης περνά στον Υδροχόο στον 5ο σου και ξεκινά μια ευχάριστη περίοδος που θα νιώθεις αυτοπεποίθηση και περισσότερη τόλμη. Θα είναι μια αρκετά δραστήρια εποχή, που θα εκδηλώσεις τα δημιουργικά σου ταλέντα.

 

Σκορπιός

Το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον 3ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 5ο σου, φέρνει ευπιστία και αντιμετωπίζεις με καλοπροαίρετη διάθεση όσα ακούς από τα παιδιά σου κυρίως και τον/η ερωτικό/ή σου σύντροφο. Αν ασχολείσαι με τα καλλιτεχνικά θα έχεις πολλές εμπνεύσεις και ευχάριστες συζητήσεις. Από σήμερα ο Αρης περνά στον Υδροχόο στον 4ο σου και ξεκινά μια περίοδος που θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς για να διεκπεραιώσεις οικογενειακά ζητήματα. Μνήμες και απωθημένα θα έρθουν στο προσκήνιο.

 

Τοξότης

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον 2ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 4ο σου, δεν θα έχεις την διάθεση να προγραμματίσεις επαγγελματικά σχέδια και δουλειές παρά μόνο υποθέσεις που σχετίζονται με την οικογένειά σου. Μπορεί να χρειαστεί να δώσεις χρήματα σε κάποιο μέλος της οικογένειάς σου ενώ από σήμερα ο Αρης αλλάζει ζώδιο για να βρεθεί στον φιλικό σου Υδροχόο στον 3ο οίκο. Οι συναλλαγές και δοσοληψίες θα είναι αυξημένες και γενικότερα θα έχεις πολλές μετακινήσεις και επαφές.

 

Αιγόκερως

Με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον 1ο σου με τον Ποσειδώνα από τον 3ο σου, θα έχεις ρομαντική διάθεση και τάση να ασχοληθείς με όμορφα πράγματα, έτσι δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με την εμφάνισή σου και να βγεις έξω. Από σήμερα ο Αρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου για να βρεθεί στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο σου. Ξενικά μια περίοδος που θα έχεις έντονη δράση, αυτοπεποίθηση και τόλμη προκειμένου να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα και να βρεις νέες πηγές εσόδων.

 

Υδροχόος

Από σήμερα ο Αρης περνά στο δικό σου ζώδιο και στον 1ο οίκο για να γίνεις περισσότερο δυναμικός/ή, δραστήριος και αποφασιστικός/ή ώστε να αναδείξεις την προσωπικότητά σου. Θα παίρνεις περισσότερες πρωτοβουλίες, θα είσαι ανταγωνιστικός/ή όμως πολλές φορές θα βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα και αποφάσεις με αποτέλεσμα να κάνεις λάθη. Για σήμερα πάντως που η Αφροδίτη σχηματίζει από τον 12ο σου εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από τον 3ο σου, θα είσαι ιδιαίτερα συναισθηματικός.

 

Ιχθύες

Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία με το εξάγωνο της Αφροδίτης από τον 11ο σου να δείξεις την ευαισθησία και τρυφερότητά σου απέναντι σε θέματα που αφορούν την κοινωνία. Ο Αρης εγκαταλείπει τον Αιγόκερω για να βρεθεί στον Υδροχόο στον 12ο σου και μέσα στις επόμενες ημέρες θα διαπιστώσεις πως η δράση σου θα γίνεται περισσότερο μυστική και υπόγεια. Μπορεί να αντιληφθείς πως κάποιοι προσπαθούν να σε διαβάλλουν και να σου καταφέρουν πισώπλατες μαχαιριές.

 


NEWSLETTER