Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 09:10

Αστρολογία – 20/04/2024

Διάβασε τις Ημερήσιες Προβλέψεις του ζωδίου σου.

Κριός

 

Με το εξάγωνο του Αρη από τον 12ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 2ο οίκο σου, σε επίπεδο δράσης θα κινηθείς παρασκηνιακά προκειμένου να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα πως θα κάνεις παρανομίες ή θα βλάψεις κάποιον/α. Αντίθετα θα παραμερίσεις ενδοιασμούς, ανησυχίες και αναστολές και θα βγεις κερδισμένος/η. Ακόμη και αν κάποιοι δεν εγκρίνουν τις τακτικές σου, θα αδιαφορήσεις και θα αποφύγεις να καταπιεστείς.

 

Ταύρος

Το εξάγωνο του Αρη από τον 11ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 1ο οίκο σου, είναι ό,τι χρειάζεσαι για να ξεφύγεις από δεσμεύσεις χωρίς αναστολές και φοβίες που σε κρατούν πίσω. Θα έχεις καλά αντανακλαστικά, θα είσαι αυθόρμητος/η και αποτελεσματικός/ή προκειμένου να κυνηγήσεις τα όνειρα και τους στόχους σου και είναι πιθανό να ασχοληθείς με τα κοινά ή να αναπτύξεις ομαδική δραστηριότητα σε κάποιο άθλημα. Το σημαντικό είναι πως ό,τι και αν αποφασίσεις να κάνεις, θα έχεις στο πλευρό σου ανθρώπους που θα σε στηρίζουν.

 

Δίδυμοι

Σήμερα θα πρέπει να κινηθείς αρκετά διπλωματικά προκειμένου να αποφύγεις εντάσεις με την Σελήνη στον 4ο οίκο σου σε αντίθεση με τον Αρη από τον 10ο οίκο σου. Ευτυχώς τα τρίγωνα της Σελήνης με τους Δία/Ουρανό από τον 12ο οίκο σου, θα σε βοηθήσουν να συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν άνθρωποι που σε στηρίζουν χωρίς ωστόσο να φαίνονται και να προκαλούν ακόμη περισσότερο. Φρόντισε να είσαι αποτελεσματικός/ή στην δράση σου χωρίς ωστόσο να προκαλείς.

 

Καρκίνος

Με το εξάγωνο του Αρη από τον 9ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 11ο οίκο σου, θα έχεις εξαιρετικά έξυπνες ιδέες για το πώς πρέπει να δράσεις ώστε να προωθήσεις μελλοντικά σχέδια και οράματα. Οτιδήποτε σε καταπιέζει ή σε δεσμεύει το προσπερνάς χωρίς αντιστάσεις ή ενδοιασμούς με αποτέλεσμα να ξεφύγεις από τις συνηθισμένες υποχρεώσεις που σε βαραίνουν. Θα έχεις στήριξη και βοήθεια από το φιλικό ή κοινωνικό σου περιβάλλον έστω και αν χρειαστεί να ριψοκινδυνέψεις μια σχέση ή μια κατάσταση.

 

Λέων

Θα σε απασχολήσουν έντονα επαγγελματικά σχέδια και οικονομικά ζητήματα με το εξάγωνο του Αρη από τον 8ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 10ο οίκο σου. Θα έχεις αρκετά πρωτότυπες ιδέες και θα πάρεις πρωτοβουλίες για δράση ύστερα από ξαφνικά γεγονότα που θα προκύψουν. Αν είσαι ελεύθερος/η επαγγελματίας θα έχεις ευχάριστες εξελίξεις και μέσα από απρόοπτες καταστάσεις θα έχεις κέρδη. Με τα τρίγωνα της Σελήνης με τον Δία και τον Ουρανό στον 10ο οίκο σου, θα κάνεις πετυχημένες οικονομικές διαπραγματεύσεις.

 

Παρθένος

Σήμερα ολοκληρώνεται το εξάγωνο του Αρη από τον 7ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 9ο οίκο σου, μια αρκετά ευνοϊκή όψη που σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε καταπιέζει και σε δεσμεύει. Αυτό μπορεί να ισχύσει και για μια συνεργασία την οποία παραμερίζεις ή και το αντίθετο. Να προκύψει από το πουθενά μια συνεργασία η οποία θα σε βγάλει από την μιζέρια της καθημερινότητάς σου. Τα τρίγωνα της Σελήνης από το ζώδιό σου με τον Δία και τον Ουρανό από τον 9ο οίκο σου ενδέχεται να φέρουν ανέλπιστα θετικές εξελίξεις.

 

Ζυγός

Με το εξάγωνο του Αρη από τον 6ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 8ο οίκο σου, θα είσαι δραστήριος/α στα εργασιακά σου καθήκοντα και θα προκύψουν απροσδόκητες εξελίξεις στον οικονομικό τομέα. Ενδέχεται να πάρεις χρήματα από μια δραστηριότητα, ενώ γενικότερα κατά την διάρκεια της ημέρας θα προκύψουν ξαφνικά γεγονότα που θα σε βγάλουν από την καθημερινή σου ρουτίνα. Ακόμη και στον ερωτικό τομέα ενδέχεται να ζήσεις δυνατές και πρωτόγνωρες εμπειρίες.

 

Σκορπιός

Το εξάγωνο του Αρη από τον 5ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 7ο οίκο σου, θα φέρει απροσδόκητες εξελίξεις στον αισθηματικό τομέα αλλά και στις σχέσεις και συνεργασίες γενικότερα. Θα είσαι αρκετά δραστήριος/α και μια συνεργασία θα πάρει ευχάριστη τροπή αφού μέσω αυτής θα μπορέσεις να νιώσεις ελεύθερος/η και να επεκτείνεις τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες. Μια νέα ερωτική γνωριμία θα σε κάνει να πιστέψεις και πάλι στον έρωτα και οι ελπίδες σου θα αναπτερωθούν.

 

Τοξότης

Με το εξάγωνο του Αρη στον 4ο οίκο σου με τον Ουρανό στον 6ο οίκο σου, θα θελήσεις να αποφύγεις ευθύνες και υποχρεώσεις που βαριέσαι αφόρητα, ωστόσο θα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει την ανάγκη να ασχοληθεί και να πάρει πρωτοβουλίες για θέματα πρακτικά που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Μέσα από κάποια γεγονότα θα προκύψουν ευχάριστες αλλαγές τις οποίες θα αναλάβεις εξ’ ολοκλήρου. Γενικότερα θα ξεφύγεις από την βαρετή καθημερινότητα κάνοντας πράγματα διαφορετικά που σου φέρνουν αίσθηση ελευθερίας.

 

Αιγόκερως

Σήμερα ολοκληρώνεται το εξάγωνο του Αρη από τον 3ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 5ο οίκο σου, μια αρκετά ευνοϊκή όψη που θα σε βοηθήσει να εκφραστείς ελεύθερα και μαχητικά ώστε να διεκδικήσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Θα είσαι παρορμητικός/ή στην σκέψη, με γρήγορη κοφτή ομιλία και θα έχεις διάθεση για βόλτες και εκδρομές. Γενικότερα θα εκφραστείς δημιουργικά, κυρίως με τα τρίγωνα της Σελήνης από τον 9ο οίκο σου με τον Δία και τον Ουρανό από τον 5ο οίκο σου.

 

Υδροχόος

Σήμερα ολοκληρώνεται το εξάγωνο του Αρη από τον 2ο οίκο σου με τον Ουρανό από τον 4ο οίκο σου και θα θέλεις να τακτοποιήσεις εδώ και τώρα θέματα οικονομικά ή να προβείς σε αγορές προκειμένου να κάνεις κάποιες αλλαγές μέσα στο σπίτι. Μπορεί ακόμη να πάρεις χρήματα από μια αγοραπωλησία και γενικότερα να ευνοηθείς από τους γονείς σου, κάτι που φαίνεται και από τα τρίγωνα της Σελήνης που βρίσκεται στον 8ο οίκο σου με τον Δία και τον Ουρανό από τον 4ο οίκο σου.

 

Ιχθύες

Με την Σελήνη να βρίσκεται στον 7ο οίκο σου και σε τρίγωνα με τον Δία και τον Ουρανό από τον 3ο οίκο σου μπορεί να προκύψουν μέσα από περίεργα γεγονότα κάποιες συζητήσεις για θέματα συνεργασιακά. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να συζητήσεις τους όρους ενός συμβολαίου και να εκπλαγείς ευχάριστα από την τροπή που θα πάρει η συζήτηση, όπως μπορεί να συζητήσεις με τον/ην αγαπημένο/η σου για θέματα που αφορούν την σχέση σας και να αποφασίσετε να δώσετε περισσότερες ελευθερίες ο/η ένας/μία στον/ην άλλον/η.