Σύμφωνα με την αστυνομία, μοτοσικλέτα, που κινούνταν στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκε, υπό άγνωστες συνθήκες, με Ι.Χ. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα η δίκυκλη μηχανή να εκτοξευθεί στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, όπου συγκρούσθηκε διαδοχικά με δύο διερχόμενα οχήματα.
Την ίδια στιγμή, πάντα κατά την ενημέρωση της αστυνομίας, μία ακόμη σύγκρουση συνέβη στο πρώτο ρεύμα κυκλοφορίας (Θεσσαλονίκη).
Συνολικά στο τροχαίο ενεπλάκησαν η μοτοσικλέτα και πέντε αυτοκίνητα.
Νεκρός είναι ο οδηγός του δικύκλου -κατά τις πρώτες πληροφορίες 21 ετών, ενώ τραυματίστηκαν ο συνοδηγός του, καθώς επίσης πέντε άτομα που επέβαιναν στα αυτοκίνητα (δηγοί και συνοδηγοί).
Οι τραυματίες διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ σε διάφορα νοσοκομεία και συγκεκριμένα: τρεις στη Βέροια, δύο στη Θεσσαλονίκη (Ιπποκράτειο) κι ένας στην Κοζάνη (Μαμάτσειο).
Η κυκλοφορία στο συγκεκριμένο σημείο του αυτοκινητόδρομου διεκόπη έως τις 4 τα ξημερώματα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Για το συμβάν διεξάγεται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Βέροιας.
ΑΠΕ-ΜΠΕ