Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2024 09:43

LAMDA Development: Πυρετώδεις οι ρυθμοί εργασιών στο Ελληνικό

LAMDA Development: Πυρετώδεις οι ρυθμοί εργασιών στο Ελληνικό

Σε πλήρη εξέλιξη είναι το μεγαλύτερο έργο αστικής ανάπλασης στην Ευρώπη που γίνεται στην χώρα μας από την LAMDA Development.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται στο σημερινό, τρίτο κατά σειρά, ενημερωτικό σημείωμα για την πορεία των έργων, το μεγάλο έργο του Ελληνικού είναι, μέρα με τη μέρα, όλο και πιο ορατό από όλους.

"Οι ρυθμοί των εργασιών είναι πυρετώδεις και οι περισσότεροι από 30 γερανοί, που δουλεύουν καθημερινά στο εργοτάξιο, φαίνονται από την Ποσειδώνος, τη Βουλιαγμένης και τους παράπλευρους δρόμους. Μέσα σε λίγους μόνο μήνες από τη μεγαλύτερη, συνεχή σκυροδέτηση που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, οι πρώτοι όροφοι του Riviera Tower, του ψηλότερου ουρανοξύστη στη Μεσόγειο, είναι πλέον ευδιάκριτοι.

Σε όλη την έκταση της ανάπτυξης οι εργασίες προχωρούν εντατικά. Τα πρώτα στάδια κατασκευής των κατοικιών στο παραλιακό μέτωπο προχωρούν και φαίνονται, ενώ μετά την ολοκλήρωση του τεράστιου έργου απορρύπανσης του εδάφους, μπήκαν τα θεμέλια για το The Ellinikon Sports Park, το υπερσύγχρονο Αθλητικό Κέντρο, που θα είναι ένα ακόμα κόσμημα της νέας πόλης του Ελληνικού», επισημαίνεται μεταξύ άλλων.

Συγχρόνως, υπογράφηκε συμφωνία με τη Brook Lane για την ανάπτυξη του Mixed Use Tower στην περιοχή της Λεωφ. Βουλιαγμένης, ενώ μια ακόμα σημαντική συμφωνία είναι αυτή που υπογράφηκε με τα εκπαιδευτήρια Κωστέα-Γείτονα, που θα αναπτύξουν και θα λειτουργήσουν εντός του Ελληνικού, το CGS at the Ellinikon. Ένα πρότυπο σχολείο, που θα προσφέρει Εθνικό και Διεθνές Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών.

«Η αξία όσων δημιουργούμε στο Ελληνικό, αναγνωρίζεται από τους πολίτες, τους επενδυτές, τα ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ. Τη μεγαλύτερη επιβεβαίωση όλης αυτής της αναγνώρισης αποτελεί το γεγονός, ότι το κορυφαίο αμερικανικό περιοδικό TIME, με τους εκατομμύρια αναγνώστες, συμπεριέλαβε τη LAMDA Development, τη μοναδική ελληνική εταιρεία, στη λίστα με τις 100 εταιρείες, με τη μεγαλύτερη επιρροή σε όλο τον κόσμο για το 2024. Kάθε έργο που παραδίδουμε, είναι ένα υπόδειγμα ενός νέου τρόπου ζωής, μια νέα πρόταση για μια σύγχρονη, πράσινη και λειτουργική καθημερινότητα. Μαζί ταξιδεύουμε σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι της νέας, σύγχρονης, πράσινης πόλης του Ελληνικού. Κάθε μέρα πιο κοντά, πιο ψηλά στους στόχους μας για τη δημιουργία της μεγαλύτερης αστικής ανάπλασης της Ευρώπης», αναφέρει η LAMDA Development.
Περισσότερα στο ΑΠΕ - ΜΠΕ