Πέμπτη, 03 Μαϊος 2018 15:40

Χρ. Σπίρτζης: Οι υποδομές της χώρας υλοποιούνται υπηρετώντας τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις

Γράφτηκε από την

Προκηρύχθηκε σήμερα ο διεθνής διαγωνισμός της ΓΑΙΑΟΣΕ για τη δημιουργία του Εμπορευματικού Κέντρου στο πρώην στρατόπεδο Γκόνου στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με ταχύτατες διαδικασίες, σε δύο στάδια που είναι τα εξής: 

- Α φάση (στάδιο): Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος η οποία θα διαρκέσει ένα μήνα, το οποίο σημαίνει ότι η λήξη της περιόδου αυτής θα είναι στο τέλος Μάιου

- Β φάση (στάδιο): ανταγωνιστικός διάλογος, κατάθεση προσφορών, η διάρκεια του οποίου προσδιορίζεται σε δύο μήνες μετά την Α φάση, ήτοι στο τέλος Ιουλίου θα κατατεθούν οι προσφορές των συμμετεχόντων. Σημειώνεται ότι δικαίωμα για συμμετοχή σε αυτήν τη φάση του διαγωνισμού θα έχουν όσοι συμμετείχαν στην πρώτη φάση, δηλαδή στη φάση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

«Οι κρίσιμες Υποδομές των Εμπορευματικών Κέντρων που έχουμε ανακοινώσει σε όλη την Ελλάδα υλοποιούνται νωρίτερα από τα χρονοδιαγράμματα που έχουμε εξαγγείλει. Οι Υποδομές της χώρας υλοποιούνται, υπηρετώντας τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις της χώρας και υλοποιώντας το σχέδιο της Κυβέρνησης και του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα για παραγωγική ανασυγκρότηση και δίκαιη ανάπτυξη» δήλωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρ. Σπίρτζης ενόψει της σημερινής προκήρυξης του διεθνούς διαγωνισμού.

ΑΠΕ-ΜΠΕ