Τρίτη, 28 Μαϊος 2024 19:06

Την παραίτηση Κεραμέως για την υπόθεση των emails ζήτησε ο Ανδρουλάκης από τη Ρόδο

Την παραίτηση Κεραμέως για την υπόθεση των emails ζήτησε ο Ανδρουλάκης από τη Ρόδο

Επίθεση στην κυβέρνηση για την υπόθεση της διαρροής των emails από το υπουργείο Εσωτερικών εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης από τη Ρόδο και ζήτησε την παραίτηση της Νίκης Κεραμέως.

«Το πρόστιμο για τη διαφθορά της Ν.Δ. δεν θα το πληρώσει ο Έλληνας φορολογούμενος. Πρέπει αυτά τα χρήματα να παρακρατηθούν από την κρατική επιχορήγηση που παίρνει η Ν.Δ. Η κ. Κεραμέως οφείλει να παραιτηθεί άμεσα» ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης.

Κατά την περιοδεία του στη Ρόδο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ξεναγήθηκε σε επιχειρήσεις του νησιού, συνομίλησε με επιχειρηματίες και πολίτες και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι το κόμμα του θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών.

Κατά την επίσκεψή του στο νοσοκομείο του νησιού παρουσίασε στους εργαζόμενους το όραμά του για ένα νέο, σύγχρονο Εθνικό Σύστημα Υγείας. «Έχουμε το χρέος, έχουμε την ιδεολογία και την κουλτούρα να ¨ξαναχτίσουμε – και όχι να κάνουμε μπαλώματα – ένα Εθνικό Σύστημα Υγείας, ανάλογο των αναγκών που έχει σήμερα η ελληνική κοινωνία» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ertnews.gr