Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2023 12:15

Έτερος Εγώ - Νέμεσις: Mια πρώτη «γεύση» λίγο πριν την πρεμιέρα της 3ης σεζόν (Βίντεο)

Γράφτηκε από την
Έτερος Εγώ - Νέμεσις: Mια πρώτη «γεύση» λίγο πριν την πρεμιέρα της 3ης σεζόν (Βίντεο)

Το «Έτερος Εγώ» επιστρέφει και οι ήρωες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις επιλογές τους αφού η Νέμεσις έρχεται για όλους.

Οπως αναφέρει το lordoftheseries.gr, η Cosmote TV ετοιμάζεται να φέρει και πάλι στις οθόνες το «Έτερος Εγώ» και συγκεκριμένα τον 3ο κύκλο που έχει τον τίτλο «Νέμεσις».

Πριν την πρεμιέρα του νέου κύκλου της σειράς η οποία έχει προγραμματιστεί να γίνει κάποια στιγμή στο πρώτο τρίμηνο του 2023, η Cosmote Tv έδωσε μια πρώτη γεύση στους τηλεθεατές αφού δημοσίευσε ένα μικρό teaser, με το γνώριμο μουσικό κομμάτι της σειράς και μία αντρική φιγούρα να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο.

ΣΥΝΟΨΗ

Ο καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαΐνης είναι συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας. Πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δεν διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά. Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του. Παράλληλα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, o Πέτρος Λαγούτης, η Βίκυ Παπαδοπούλου, η Άννα Μενενάκου, καθώς και ο Μάνος Βακούσης. Παράλληλα, ο νέος κύκλος επεισοδίων του «Έτερος Εγώ» υποδέχεται μια σειρά καταξιωμένων Ελλήνων ηθοποιών και όχι μόνο. Μεταξύ αυτών, οι: Γιάννης Μπέζος, Κώστας Αρζόγλου, Μαριάννα Τουμασάτου, Σπύρος Μπιμπίλας, Μαίρη Χρονοπούλου, Ηλίας Λογοθέτης, Αντίνοος Αλμπάνης, Κρατερός Κατσούλης, Στράτος «Stan» Αντιπαριώτης, Ιωάννα Κολλιοπούλου, Σωτήρης Χατζάκης, Μιχάλης Ιατρόπουλος.

Δείτε το teaser:


NEWSLETTER