Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 09:39

Πέθανε στα 56 του ο ηθοποιός Ανταμά Νιαν

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών ο ηθοποιός Ανταμά Νιαν, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στη γαλλική τηλεοπτική σειρά μυστηρίου "Lupin" του Netflix. Το "αντίο" του Ομαρ Σι.

Σε ηλικία 56 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο ηθοποιός Ανταμά Νιαν, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στη γαλλική τηλεοπτική σειρά μυστηρίου "Lupin" του Netflix, ενσαρκώνοντας τον ρόλο του Léonard.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο σκηνοθέτης Olivier Abbou, ο οποίος συνεργάστηκε μαζί του στην ταινία "Furie".

"Με μεγάλη λύπη μόλις έμαθα τον θάνατο του Adama Niane με τον οποίο έχω την ευκαιρία να δουλέψω στις 2 σεζόν του Maroni και του Furie. Δεν έχουμε αφήσει ο ένας τον άλλον εδώ και 4 χρόνια, μοιραζόμενοι έντονες ανθρώπινες και καλλιτεχνικές περιπέτειες στο τέλος του κόσμου, στη Γουιάνα, στο St Pierre και στο Miquelon ακόμα και στη Λιλ. Ήταν αφοσιωμένος, ταλαντούχος, ισχυρός. Ήταν ο ήρωάς μου, ο φίλος μου, ο 'συνεργός' μου", έγραψε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης.

Το δικό του "αντίο" είπε στον ηθοποιό και ο πρωταγωνιστής του "Lupin", Ομάρ Σι μέσω ανάρτησής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

"Στέλνω τα θερμά μου συλλυπητήρια στους συγγενείς του Adama Niane, σπουδαίου ηθοποιού που είχα το προνόμιο και τη χαρά να παίξω δίπλα του. Ένας άνθρωπος σπάνιας καλοσύνης... Μακάρι η ψυχή του να αναπαυθεί εν ειρήνη", έγραψε ο ηθοποιός.

Πηγή: news247.gr