Τρίτη, 08 Νοεμβρίου 2022 09:36

Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Σε Αλβανό εργάτη γης ανήκει το πτώμα στον Καρτελά

Γράφτηκε από την
Έγκλημα στην Κυπαρισσία: Σε Αλβανό εργάτη γης ανήκει το πτώμα στον Καρτελά

Σε έναν 31χρονο εργάτη γης από την Αλβανία ανήκει τελικά το πτώμα, που βρέθηκε χθες το μεσημέρι στην παραλία Καρτελά στην Κυπαρισσία, ενώ επιβεβαιώθηκε ότι ο θάνατός του προήλθε από εγκληματική ενέργεια.

Το θύμα δεν ήταν κάτοικος της περιοχής, αλλά είχε βρεθεί εκεί τις τελευταίες 3-4 μέρες για να εργαστεί. Οπως προέκυψε από την αυτοψία του ιατροδικαστή Κορίνθου, που χθες βρέθηκε στο σημείο που βρέθηκε θαμμένο στην άμμο το πτώμα, ο 31χρονος έφερε πολλαπλά τραύματα από μεταλλικό όργανο στο κεφάλι, ενώ το σώμα βρισκόταν εκεί λιγότερο από 24 ώρες. Σύμφωνα με την έρευνα του ιατροδικαστή το σώμα βρισκόταν σε ακαμψία γεγονός, που προσδιορίζει σε κάποιο βαθμό και τον χρόνο τέλεσης του εγκλήματος.

Ηδη από χθες οι αστυνομικές αρχές, έχουν προχωρήσει σε κάποιες προσαγωγές και σε λήψεις πολλών καταθέσεων με σκοπό να φτάσουν το συντομότερο στα ίχνη του δράστη ή των δραστών, ώστε φυσικά να διαφανούν και τα κίνητρα της εγκληματικής αυτής πράξης.

Να θυμίσουμε ότι το πτώμα εντόπισε χθες το μεσημέρι ένας σκύλος, τον οποίο συνηθίζει καθημερινά να βγάζει για βόλτα στην περιοχή ο ιδιοκτήτης του, ο οποίος ενημέρωσε άμεσα τις Αρχές.

Η επίσημη ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας: 

"Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι αστυνομικές έρευνες για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας που διαπράχθηκε σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού.

Ειδικότερα, χθες (7.11.2022) το απόγευμα, σε παραλία της Κυπαρισσίας Μεσσηνίας, ο 31χρονος εντοπίσθηκε θαμμένος στην άμμο, φέροντας τραύματα.

Στο σημείο μετέβη το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Μεσσηνίας για εξερεύνηση του χώρου, ενώ κλήθηκε και Ιατροδικαστής.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας".


NEWSLETTER