Σάββατο, 07 Μαρτίου 2020 10:45

«Καλαμάτα 1821 - Δρόμοι Ελευθερίας»: Δυναμικό βάδισμα και περιπατητικός δρόμος

Γράφτηκε από την
«Καλαμάτα 1821 - Δρόμοι Ελευθερίας»: Δυναμικό βάδισμα και περιπατητικός δρόμος

 

Δυναμικό βάδισμα ενηλίκων 8 χιλιομέτρων και περιπατητικός δρόμος παιδιών και εφήβων 1,2 χιλιομέτρων, με την επωνυμία «Βαδίζοντας στις ιστορικές διαδρομές του 1821», θα διοργανωθούν αύριο Κυριακή, στο πλαίσιο του προγράμματος «Καλαμάτα 1821 - Δρόμοι Ελευθερίας», με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Καλαμάτας και του Συλλόγου Ολυμπιονικών.

Η εκκίνηση του δυναμικού βαδίσματος θα γίνει στις 11 π.μ. στην είσοδο του Πάρκου του Αλμυρού με την εξής διαδρομή: παραλιακή επαρχιακή οδός Καλαμάτας-Αερόπολης (πάρκο Αλμυρού) – Ναυαρίνου – Ψαρών – Αριστομένους – Σταδίου – πλατεία 23ης Μαρτίου.

Αντίστοιχα, η εκκίνηση του περιπατητικού δρόμου θα γίνει στις 11.45 μ.μ. στην οδό Σταδίου (πλατεία 23ης Μαρτίου) και θα ακολουθηθεί η διαδρομή: επί της οδού Σταδίου – Νέδοντος – Νικηταρά – Αριστομένους – Σταδίου –πλ. 23ης Μαρτίου.

Για τις διαδρομές αυτές τίθεται χρονικό όριο τερματισμού 1 ώρας. Μετά από αυτό το χρονικό όριο οι συμμετέχοντες θα συνεχίζουν την προσπάθεια με δική τους ευθύνη. Σε όλους τους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Σύμφωνα με τους διοργανωτές όλοι οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη για ζητήματα που αφορούν την υγεία των συμμετεχόντων.


NEWSLETTER