Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 21:49

Αστικό ΚΤΕΛ Καλαμάτας: Αλλαγή δρομολογίων και διαδρομών για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις

Αλλαγές στις διαδρομές και τα δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Καλαμάτας θα σημειωθούν αναγκαστικά λόγω των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
Ειδικότερα για τη νυχτερινή καρναβαλική παρέλαση το Σάββατο θα γίνουν οι εξής αλλαγές: 
 

Αλλαγή διαδρομών αστικού λεωφορείου:

• Η γραμμή 1 με κατεύθυνση προς παραλία από 19:30 έως της 20:30 θα διέρχεται μέσω των Οδών Αρτέμιδος – Νέδοντος – Σόλωνος – Βασ. Κωνσταντίνου.
• Η γραμμή 2  από Νοσοκομείο προς Φιλοξένια από 19:30 έως της 20:30 θα διέρχεται μέσω των οδών Κλαδά - Αρτέμιδος – Νέδοντος – Ξενοφώντος - Βασ. Όλγας – Ακρίτα - Παλαιολόγου - Μαυρομιχάλη, ενώ από Φιλοξένια προς Νοσοκομείο από 19:30 έως της 20:30 θα διέρχεται μέσω των οδών Μητρ. Μελετίου - Φαρών – Βασ. Γεωργίου – Φραντζή – Νέδοντος – Κιλκίς.

• Επίσης θα υπάρξουν προσωρινές στάσεις για το αστικό λεωφορείο στην οδό Φαρών στο ύψος των διασταυρώσεων με την οδό Μαυρομιχάλη, την οδό Λακωνικής και την οδό Π. Καίσαρη.

Για τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση της Κυριακής αντίστοιχα οι αλλαγές έχουν ως εξής: 
 
Αλλαγή διαδρομών αστικού λεωφορείου:
 
• Η γραμμή 1 με κατεύθυνση προς παραλία από 15:00 έως πέρας εκδηλώσεων θα διέρχεται μέσω των Οδών Αρτέμιδος – Νέδοντος – Σόλωνος.
• Η γραμμή 2 από Φιλοξένια προς Νοσοκομείο από 15:00 έως πέρας εκδηλώσεων θα διέρχεται μέσω των οδών Μητρ. Μελετίου – Φαρών – Βασ. Γεωργίου, ενώ από Νοσοκομείο προς Φιλοξένια από 15:00 έως πέρας εκδηλώσεων θα διέρχεται μέσω των οδών Κλαδά - Αρτέμιδος - Νέδοντος – Σόλωνος – Β. Κωνσταντίνου - Φαρών - Βασ. Όλγας – Ακρίτα - Παλαιολόγου - Μαυρομιχάλη.

• Επίσης θα υπάρξουν προσωρινές στάσεις για το αστικό λεωφορείο στην οδό Φαρών στο ύψος των διασταυρώσεων με την οδό Μαυρομιχάλη, την οδό Λακωνικής και την οδό Π. Καίσαρη.