Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011 14:06

Τα κάλαντα στο Νοσοκομείο Σπάρτης

Την Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2012, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Σπάρτης, η χορωδία του ΚΕΕΜ, η οποία έψαλλε τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα στο Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Νίκο Κουφό, στο ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Νοσοκομείου, καθώς και στους νοσηλευόμενους ασθενείς.
Ο διοικητής του Νοσοκομείου προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
« Ευχαριστούμε θερμά το Διοικητή του ΚΕΕΜ, ταξίαρχο κ. Αθανάσιο Σαπουντζή ο οποίος έστειλε τη χορωδία στο Νοσοκομείο μας για να μας αναγγείλει τον ερχομό του νέου έτους 2012. Ενός έτους που βρίσκει τη χώρα μας σε περιδίνηση εξαιτίας της πρωτοφανούς οικονομικής κρίσης. Οι Έλληνες είναι ένας ιστορικός λαός, ο οποίος δεν κάμφθηκε από παντοειδή δεινά κατά τον ρουν της ιστορίας του.
Πιστεύουμε ότι και κατά την παρούσα χρονική περίοδο θα υπερνικήσει τα προβλήματα και τις δυσχέρειες με την αγωνιστικότητά του, την πίστη στις πατροπαράδοτες αξίες και κυρίως με την εργατικότητα και τη συνέπεια προς τις εγχώριες και διεθνείς υποχρεώσεις του.
Ευχόμαστε σε όλους τους Λάκωνες συμπολίτες μας υγεία, δύναμη και αντοχή για προσωπική, οικογενειακή και συλλογική πρόοδο και ευημερία.»

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΤΩΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ
Γ. Ν. ΣΠΑΡΤΗΣ &  Γ. Ν. – Κ. Υ. ΜΟΛΑΩΝ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ  Ι. ΚΟΥΦΟΣ