Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 21:19

Ικανοποίηση στο Επιμελητήριο Αρκαδίας για την επαναλειτουργία βιομηχανικών μονάδων των ΒΙ.ΠΕ.

Γράφτηκε από την
Ικανοποίηση στο Επιμελητήριο Αρκαδίας για την επαναλειτουργία βιομηχανικών μονάδων των ΒΙ.ΠΕ.

Την στήριξή του στην πρωτοβουλία της κυβέρνησης, για την επαναλειτουργία βιομηχανικών μονάδων των ΒΙ.ΠΕ. εκφράζει με επιστολή του στην υφυπουργό Βιομηχανίας Θεοδώρα Τζάκρη, το Επιμελητηρίου Αρκαδίας, ζητώντας παράλληλα και μία ανοικτή συζήτηση επί του θέματος με όλους τους εμπλεκομένους φορείς και τις επιχειρήσεις.

 

Στην επιστολή του προς την υφυπουργό το Επιμελητήριο μεταξύ άλλων αναφέρει ότι, «το σχέδιο που επεξεργάζεστε στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας σχετικά με την επαναλειτουργία βιομηχανικών μονάδων των ΒΙ.ΠΕ. της χώρας και την ενίσχυση μέσω αυτής της παραγωγικής δραστηριότητας. Θα θέλαμε να σας συγχαρούμε γι' αυτήν σας την πρωτοβουλία και να εκφράσουμε την άποψή μας ότι βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση για την παραγωγική ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας».

Σημειώνει πως στην ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης, υπάρχει ένας σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων, που λόγω και της κρίσης ανέστειλαν τη λειτουργία τους οι οποίες θα μπορούσαν με την κατάλληλη στήριξη να επαναλειτουργήσουν.

Επιπλέον υπογραμμίζει ότι, «ως Επιμελητήριο Αρκαδίας, στο μέτρο των αρμοδιοτήτων και των δυνατοτήτων μας, είμαστε στη διάθεσή σας να προσφέρουμε οποιαδήποτε στοιχεία ή βοήθεια μπορεί να χρειαστείτε σε αυτήν σας την προσπάθεια και θα ήταν μεγάλη χαρά και τιμή μας να σας υποδεχτούμε στην Τρίπολη για μια ανοικτή συζήτηση του θέματος με όλους τους εμπλεκομένους φορείς και τις επιχειρήσεις».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


NEWSLETTER