Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017 16:30

monadikospiti.gr: Εδώ θα βρεις τα ωραιότερα χειροποίητα σαπούνια!

 

Σαπούνια από λάδι ελιάς και έλαια αμυγδάλου, αβοκάντο και καρύδας πλημμυρίζουν το μπάνιο μας με αρώματα από την ελληνική φύση!

Όσο απαιτητική και αν είναι η καθημερινότητα  σου, υπάρχουν μερικά πράγματα που εσύ ορίζεις και που μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνουμε την ποιότητα της ζωής σου καλύτερη! Η μέρα σου αναμφίβολα ξεκινάει και τελειώνει στο μπάνιο σου και το monadikospiti.gr έχει μια φανταστική πρόταση: τα υπέροχα χειροποίητα σαπούνια της cool soaps τα οποία θα σε μαγέψουν χάρη στην υπέροχη υφή τους και την αίσθηση καθαριότητας και φροντίδας που αφήνουν στην επιδερμίδα σου!

Θες κάτι τονωτικό για τις πρωινές ώρες; Το σαπούνι με το δενδρολίβανο είναι μια εξαίρετη πρόταση, ενώ το για το απόγευμα που γυρίζεις από τη δουλειά και θες να χαλαρώσεις, η λεβάντα είναι ίσως η ιδανική επιλογή! Εξ' ολοκλήρου χειροποίητα, φτιαγμένα στην Αίγινα, θα σε κάνουν να ξεχάσεις ότι ήξερες για τα εμπορικά σαπούνια και θα γίνουν η προσωπική μικρή πολυτέλεια που θα βάλεις στην καθημερινότητα σου και θα σου φτιάχνουν την διάθεση κάθε φορά που μπαίνεις στο μπάνιο. 

Στο monadikospiti.gr μπορείς να βρεις το τέλειο για σένα σαπούνι με βάση το άρωμα του, την χρήση που το θες, αν θες να δημιουργεί μεσαίο ή πλούσιο αφρό κλπ διαλέγοντας ανάμεσα σε 12 διαφορετικούς συνδυασμούς. Γιατί τα υπέροχα και ποιοτικά σαπούνια δεν είναι μόνο για τα χέρια!

Θέλεις να δοκιμάσεις τα υπέροχα σαπούνια ή και να τα χαρίσεις ως δώρο; Η διαδικασία παραγγελίας είναι εξαιρετικά εύκολη: μπορείς να παραγγείλεις τα αγαπημένα σου σαπούνια και ηλεκτρονικά από το monadikospiti.gr και τηλεφωνικά στο 211-8008795!

Δες όλη τη συλλογή των σαπουνιών καθώς και προτάσεις για δώρα εδώ