Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011 12:47

Το bizhub PRESS C7000 της Konica Minolta διέπρεψε στην δοκιμή του BLI

Γράφτηκε από την

Το εργαστήριο Buyers Lab (BLI) δοκίμασε το bizhub PRESS C7000 της Konica Minolta και επαλήθευσε τις ικανότητες του. Απέδειξε πρακτικά κατά την διάρκεια της δοκιμής την υπεροχή του σε ταχύτητα και συνέπεια. Ποτέ στο παρελθόν δεν έχει δοκιμαστεί μονάδα παραγωγής και να λάβει την βαθμολογία BLI 5-star για χρωματική συνέπεια σε μικρές παραγωγές. Όσον αφορά την ταχύτητα επεξεργασίας, το bizhub PRESS C7000 με τον EFI Fiery ελεγκτή IC-306 είχε πολύ καλύτερες επιδόσεις από όλες τις ανταγωνιστικές μονάδες που δοκιμάστηκαν από το BLI με τον επεξεργαστή RIP του εργαστηρίου.
«Το bizhub PRESS C7000 είναι ένα αξιόπιστο επαγγελματικό μηχάνημα, ώστε να υλοποιηθεί ένας μεγάλος αριθμός εκτυπώσεων ανά λεπτό, ενώ προσφέρει σταθερή ποιότητα έγχρωμης εκτύπωσης», λέει ο Karl-Friedrich Edenhuizen, Product Manager Production Printing Group στην Konica Minolta Business Solutions Europe. «Ιδιότητες του είναι ένας μεγάλος αριθμός επαναληπτικών κινήσεων που πρέπει να είναι ακριβώς οι ίδιες για να επιτύχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Έτσι, επιτυγχάνεται η χρωματική συνέπεια η όποια είναι βασική απαίτηση των επαγγελματιών –  από το bizhub PRESS C7000».
Η χρωματική συνέπεια για τις μικρές παραγωγές του bizhub PRESS C7000 είναι το καλύτερο που έχει ποτέ δοκιμαστεί και έχει ως εκ τούτου κερδίσει μία βαθμολογία 5 αστέρων για τις λιγότερες δυνατές αποκλίσεις στο χρώμα που έχει καταγράψει το BLI μέχρι σήμερα. Παράλληλα με αυτά τα αποτελέσματα είναι και η ταχύτητα επεξεργασίας. Η επαγγελματική έγχρωμη παραγωγική μονάδα της Konica Minolta, μαζί με τον ελεγκτή EFI Fiery,  ολοκλήρωσε εργασία μεγέθους 1,4 GB γρηγορότερα από οποιαδήποτε άλλη ανταγωνιστική μηχανή.
Το bizhub PRESS C7000 προσφέρει ταχύτητες έως και 71 έγχρωμες εκτυπώσεις ανά λεπτό και μια ποιότητα εικόνας 1.200 x 1.200 dpi με βάθος χρώματος 8 bit. Διαθέτει τον μοναδικό πολυμερισμένο γραφίτη Simitri HD της Konica Minolta και προηγμένες τεχνολογίες επεξεργασίας χρώματος, όπως η τεχνολογία απεικόνισης SEAD II, η παρακολούθηση της σταθερότητας χρώματος και τον ελέγχο της πυκνότητας. Επιπλέον διατίθενται ευέλικτες δυνατότητες τελικής επεξεργασίας όπως η διαχείριση των μέσων εκτύπωσης για υλικά έως και 300 g/m2 και χαρακτηριστικά τελικής επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένων δημιουργίας φυλλαδίων, διάτρησης και επεξεργασίας προεκτυπωμένων.
Διάκριση: το bizhub PRESS C7000 της Konica Minolta είναι το πρώτο σύστημα που λαμβάνει βαθμολογία 5 αστέρων για την χρωματική συνέπεια σε μικρές παραγωγές από το ανεξάρτητο εργαστήριο δοκιμών BLI. Επίσης η ταχύτητα επεξεργασίας έδειξε παρόμοια εξαιρετικά αποτελέσματα με το RIP του εργαστηρίου.

* Για την Καλαμάτα ΚΙS Λάσκαρης και συνεργάτες, τηλ. 27210 62100