Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012 19:37

Μένουμε Ελλάδα, επιλέγουμε Καλάβρυτα για all inclusive ski

Το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων για 2η χρονιά και μετά από την επιτυχημένη περσινή περίοδο, ανακοινώνει τη δημιουργία του ταξιδιωτικού πακέτου "http://www.kalavrita-ski.gr/el/helmos-kalavrita/136" all inclusive ski Kαλάβρυτα, σε συνεργασία με τους τοπικούς επιχειρηματίες. Η έμπρακτη αυτή συνέργια ανάμεσα στις τουριστκές επιχειρήσεις και η προσπάθεια για την παροχή ανταγωνιστικών τιμών σε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση και για άλλες τουριστικές περιοχές της Ελλάδας. Το πακέτο διατίθεται on-line μέσα από το www.kalavrita-ski.gr και περιλαμβάνει το εισιτήριο του χιονοδρομικού, τη διαμονή και φαγητό σε επιλεγμένα ξενοδοχεία και εστιατόρια, καθώς και την ενοικίαση εξοπλισμού σκι σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Το πρόγραμμα: Το πρόγραμμα all inclusive εξασφαλίζει συμφέρουσες  τιμές χωρίς εκπλήξεις και σχεδιάστηκε για να ενισχυθεί η τουριστική κίνηση τις καθημερινές που οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την ηρεμία και τις πίστες του Χελμού. Το πακέτο κοστίζει 55, 60, 65 ευρώ το άτομο ανάλογα με την κατηγορία του ξενοδοχείου. Ισχύει για διαμονές από Κυριακή έως και Πέμπτη (σκι από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή) για όλη τη χιονοδρομική περίοδο, μέχρι και τον Απρίλιο του 2012. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα καλύτερα ξενοδοχεία, τα εστιατόρια των Kαλαβρύτων καθώς και τα καταστήματα ενοικιάσεων εξοπλισμού που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Ραντεβού στην κορυφή του Χελμού! Το δημοφιλές χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, διαθέτει τον υψηλότερο αναβατήρα στην Ελλάδα και ανεβάζει τους χιονοδρόμους και την αδρεναλίνη τους στα 2.340μ., καθώς και την μεγαλύτερη πίστα για κατάβαση μήκους 3.200μ. Απολαυστικές καταβάσεις με σκι ή snowboard στις 12 πίστες για όλα τα επίπεδα είναι στη διάθεση των χιονοδρόμων αλλά και το πιο "http://www.kalavrita-ski.gr/el/liose-sto-xioni/snow-park" οργανωμένο SNOWPARK της Ελλάδας που λειτουργεί για δεύτερη χρονιά αγγίζοντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα. Στο χιονοδρομικό θα βρείτε επαγγελματικές σχολές εκμάθησης σκι, πάρκινγκ ακριβώς δίπλα στους αναβατήρες, ανακαινισμένο σαλέ, κατάστημα ενοικίασης εξοπλισμού για σκι και snowboard. Από φέτος λειτουργεί νέα πίστα "http://www.kalavrita-ski.gr/el/liose-sto-xioni/tubes-park" για snow- tubes και υπάρχει η δυνατότητα για βόλτα ή εκδρομή στο μυθικό βουνό με τα μηχανάκια για το χιόνι (snowmobiles). Εύκολη και οικονομική μετάβαση με τα "http://www.kalavrita-ski.gr/el/liose-sto-xioni/snow-bus" Snow Bus από  "http://www.amphitrion-skiing.com" Αθήνα, Κόρινθο, Πάτρα που εκτελούν δρομολόγια απευθείας για το χιονοδρομικό.

Σκι-άρετε on-line: το πακέτο διατίθεται μέσω της ιστοσελίδας www.kalavrita-ski.gr αλλά και από επιλεγμένα ταξιδιωτικά γραφεία.