Σάββατο, 29 Μαϊος 2021 22:33

Δυτική Μάνη: Απάντηση του προέδρου Πύργου στη δημοτική αρχή για το νερό

Γράφτηκε από την
Δυτική Μάνη: Απάντηση του προέδρου Πύργου στη δημοτική αρχή για το νερό

Απάντηση στην ανακοίνωση του Δήμου Δυτικής Μάνης, αναφορικά με το θέμα της ύδρευσης, απέστειλε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πύργου Σπυρίδων Καμπανάρος.

Αναλυτικά αναφέρει:

«Κύριε διευθυντά, σε σχέση με τη δημοσίευση "Μήνυση για δολιοφθορά στο δίκτυο ύδρευσης στην Κοινότητα Πύργου" (28/05/2021, σελ. 4), αναφέρεται πως η δημοτική αρχή δεν είχε ενημέρωση" από την Κοινότητα Πύργου", το οποίο είναι αναληθές. Θα επαναλάβω για τελευταία φορά πως υπήρξε επανειλημμένως τηλεφωνική ενημέρωση και στο τμήμα ύδρευσης και στη Γραμματεία του Δημάρχου.

Ωστόσο, επειδή η δημοτική αρχή επικαλείται τη δήθεν άγνοια του θέματος ως αδυναμία επίλυσης του προβλήματος, ας απαντήσει, λοιπόν, τι ακριβώς έπραξε για την επίλυση της ακαταλληλότητας του νερού το τελευταίο εξάμηνο του προηγούμενου έτους. Οι συνημμένες αναλύσεις  είναι οι επίσημες αναλύσεις του δήμου που πραγματοποιήθηκαν για λογαριασμό του και όλες καταδεικνύουν την ύπαρξη μικροοργανισμών (εντερόκοκκοι, κολοβακτηρίδια κ.ά.).

Αυτά που αδιαμφισβήτητα τα γνώριζε; Μήπως ενημέρωσε τουλάχιστον τους κατοίκους; Ή έμεινε άπρακτη θέτοντας σε κίνδυνο τη δημόσια υγεία - κατ' εξακολούθηση;».


NEWSLETTER