Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2021 19:58

Ο Μάκαρης για δικαίωση εργαζομένων στο Ασυλο Ανιάτων

Γράφτηκε από την
Ο Μάκαρης για δικαίωση εργαζομένων στο Ασυλο Ανιάτων

 

Την απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Καλαμάτας που δικαιώνει τον αγώνα των απολυμένων εργαζομένων στο Ασυλο Ανιάτων Καλαμάτας, χαιρέτισε ο δημοτικός σύμβουλος - επικεφαλής του “Ανοιχτού Δήμου” Μανώλης Μάκαρης.

“Από την πρώτη στιγμή είχαμε σταθεί στο πλευρό των εργαζομένων για το δίκαιο αίτημά τους: τη μη απόλυσή τους από το Ασυλο Ανιάτων” δήλωσε ο κ. Μάκαρης και παρατήρησε: “Είχαμε μάλιστα καταθέσει και σχετικό ψήφισμα που όμως είχε απορριφθεί όχι μόνο από τη δημοτική αρχή, αλλά και από συμβούλους της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας”.

Υπενθύμισε ότι σε παρέμβασή του για το συγκεκριμένο θέμα στις 5 Μαρτίου 2020 είχε σημειώσει πως “η άποψή μας είναι ξεκάθαρη και εκφράστηκε με την κατάθεση του ακόλουθου ψηφίσματος:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας συμπαρίσταται στο δίκαιο αγώνα των 5 απολυμένων υπαλλήλων και μελών της προσωρινής διοίκησης του νεοσύστατου σωματείου εργαζομένων στο Ιδρυμα Απόρων Ανιάτων και ζητά τη σύγκληση έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου του ιδρύματος με πρωτοβουλία των δύο εκπροσώπων του δημάρχου για την άμεση επαναπρόσληψη των απολυμένων”.


NEWSLETTER