Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 09:06

Ανοίγει αλλά δεν θα τελειώσει η Αναγνωσταρά

Γράφτηκε από τον

 

Μέσα σε αυτό το 2ήμερο - 3ήμερο πρόκειται να παραδοθεί στην κυκλοφορία το πολύπαθο τμήμα της οδού Αναγνωσταρά, μεταξύ Κολοκοτρώνη και 23ης Μαρτίου, προσωρινά χωρίς να έχει ολοκληρωθεί, χωρίς τους κυβόλιθους.

Στόχος της δημοτικής αρχής είναι το έργο ανάπλασης της Αναγνωσταρά να συνεχιστεί χωρίς άλλες καθυστερήσεις, γι’ αυτό και θα μιλήσει με τον εργολάβο, αν και θεωρεί ότι ο στόχος δεν μπορεί να επιτευχθεί με τον συγκεκριμένο εργολάβο.

Αυτά παρατήρησε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας Θαν. Βασιλόπουλος, απαντώντας για το έργο που έχει ταλαιπωρήσει την πόλη, επαγγελματίες και κατοίκους.

“Ο στόχος είναι τις επόμενες 2 - 3 ημέρες να παραδοθεί το συγκεκριμένο τμήμα. Ηδη σήμερα ήταν εκεί, σκούπιζαν, πλένουν. Τις επόμενες ημέρες θα ρίξουν λίγο τσιμεντάκι εκεί που είναι τα χώματα”, ενημέρωσε ο δήμαρχος.

Για τη συνέχιση του έργου ανέφερε πως “θα μιλήσουμε με τον εργολάβο γι’ αυτό το θέμα. Στόχος μας είναι να συνεχιστεί το έργο, αλλά να συνεχιστεί με τρόπο ώστε να ολοκληρωθεί σωστά και γρήγορα. Δεν θεωρούμε ότι με αυτόν τον εργολάβο μπορεί να ολοκληρωθεί το έργο σωστά και γρήγορα, οπότε θα συζητήσουμε”.

Γ.Σ.