Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 21:39

Αποκατάσταση δρόμου στην Στούπα

Γράφτηκε από την
Αποκατάσταση δρόμου στην Στούπα

 

Οι εργασίες αποκατάστασης και αντιστήριξης της δημοτικής οδού στη θέση “Χαλικούρα” της Στούπας αναμένεται να ξεκινήσουν τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου και θα υλοποιηθούν από την ΜΟΜΚΑ, σύμφωνα με ενημέρωση από το Δήμο Δυτικής Μάνης.

Λόγω της φύσης και της θέσης του έργου, ο δήμος ενημερώνει ότι “έγινε αποδέκτης πολλαπλών αρνητικών απαντήσεων, σε διαδοχικές προσκλήσεις για την ανάθεση του έργου, από εργολάβους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Κατόπιν των ανωτέρω στα πλαίσια της «διαδικασίας παροχής υπηρεσιών προς τρίτους», ο δήμος απευθύνθηκε στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), το οποίο ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά του και οι εργασίες θα γίνουν με τη συνδρομή της Μονάδας Μελετών και Κατασκευών (ΜΟΜΚΑ), όπου θα συνεισφέρει σε μηχανήματα έργου και εργατικό προσωπικό σε συνεργασία με ιδιώτη εργολάβο”.

Παρατηρεί πως “για την εκτέλεση των εργασιών θα πρέπει να διακοπεί η πρόσβαση προς τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού και Πολιτιστικού Ομίλου Μάνης «Ο Πήγασος», για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί για την ολοκλήρωσή τους. Επιπλέον, απαιτείται προσοχή λόγω της διέλευσης μηχανημάτων έργου και φορτηγών οχημάτων επί των δημοτικών οδών του οικισμού της Στούπας”.

Ο Δήμος Δυτικής Μάνης ζητεί “την κατανόηση από τους δημότες μας αλλά και από τους επισκέπτες του δήμου για την όχληση που θα προκληθεί και εφιστούμε την προσοχή σας για αποφυγή ατυχημάτων, κατά το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών”.


NEWSLETTER