Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 21:45

Μεσσηνία: Υποψήφιος με τον Τατούλη ο Γιώργος Μπουλούκος

Μεσσηνία: Υποψήφιος με τον Τατούλη ο Γιώργος Μπουλούκος

 

Τον Συμπαραστάτη του Πολίτη Γιώργο Μπουλούκο "επιστρατεύει" στο ψηφοδέλτιό του ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, με προφανή στόχο να "ψαρέψει" ψήφους από τη δεξαμενή της Νέας Δημοκρατίας.

Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Μπουλούκος ήταν στο παρελθόν υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί. Αντίθετα κατάφερε να εκλεγεί Συμπαραστάτης του Πολίτη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μετά από πρόταση του κ. Τατούλη, αλλά κανένας δεν γνωρίζει αν θα παραιτηθεί από τη θέση του προκειμένου να δώσει την εκλογική μάχη.

Σε κάθε περίπτωση, μετά και από την πρόσφατη ανακοίνωση της υποψηφιότητας των Σωτήρη Παναγιωτόπουλου και Χαράλαμπου Αφάλη αποδεικνύεται ότι ο κ. Τατούλης προσπαθεί να ενισχύσει το δεξιό προφίλ του στη Μεσσηνία, καθώς ξέρει ότι δεν του αρκούν οι “πράσινες” ψήφοι της Ντίνας Νικολάκου και του Γιάννη Αργυράκη για να περάσει στο δεύτερο γύρο. Η ενίσχυση όμως της δεξιάς πτέρυγας της "Νέας Πελοποννήσου" σπρώχνει τους κεντροαριστερούς ψηφοφόρους προς τον συνδυασμό του κ. Μπουντρούκα και γι’ αυτό ο κ. Τατούλης σπεύδει για μια ακόμα φορά να επιτεθεί κατά των κομμάτων δηλώνοντας: "Για μια Πελοπόννησο που θα ανήκει μόνο στους πολίτες και όχι στα κόμματα. Για μια Περιφέρεια η οποία θα είναι χειραφετημένη από τις κεντρικές κυβερνήσεις, για μια Περιφέρεια που θα υπερασπίζεται μόνο τους πολίτες, ιδιαίτερα αυτούς που βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε δυσμενή κοινωνική θέση".

Για την υποψηφιότητα του κ. Μπουλούκου ο κ. Τατούλης μεταξύ άλλων δήλωσε: "Νιώθω μεγάλη χαρά και εξαιρετική ικανοποίηση γιατί σήμερα ανακοινώνω τη συστράτευση στη μάχη της “Νέας Πελοποννήσου” ενός εξαιρετικού συμπολίτη μας, του Γιώργου Μπουλούκου, ο οποίος υπήρξε από τα ιδρυτικά στελέχη της “Νέας Πελοποννήσου”. Εναν άνθρωπο, η οικογένεια του οποίου έχει δώσει μεγάλες μάχες για τον τόπο μας, για τη δημοκρατία, για τη Μεσσηνία".

Ο κ. Μπουλούκος είπε: "Συνεπής στις αρχές και τις αξίες που θέσαμε και υπηρετήσαμε ως “Νέα Πελοπόννησος”, συνεχίζω την πορεία μου στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μαζί με τους πολίτες. Προασπίζομαι και υπηρετώ τους θεσμούς και τη δημοκρατία και ιδίως την αυτοτέλεια της τοπικής αυτοδιοίκησης με την επιλογή μου να ενταχθώ στο ψηφοδέλτιο της “Νέας Πελοποννήσου”. Αλλωστε τόσο η ιστορία της οικογένειάς μου όσο και η προσωπική μου διαδρομή σχετίζεται με αγώνες για την πατρίδα και τη δημοκρατία και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγάπη για τη Μεσσηνία".

Θ.Λ.