Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 09:02

Καθησυχαστική η Νικολάκου για την κατασκευαστική Τατούλη

Το θέμα της εταιρείας ΚΑΣΤΑΤ (της οικογένειας Τατούλη), που σύμφωνα με έγγραφο της ΔΟΥ Τρίπολης μπαίνει υπό έλεγχο και δεσμεύεται το 50% των λογαριασμών, έθεσε χθες, στην Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Νίκος Πατσαρίνος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ρώτησε αν με το έγγραφο και τα όσα αναφέρονται σε αυτό επηρεάζονται τα έργα που υλοποιεί η ΚΑΣΤΑΤ σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας.

Η αντιπεριφερειάρχης Ντίνα Νικολάκου απάντησε κατηγορηματικά ότι δεν επηρεάζονται τα έργα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την υλοποίησή τους. «Τα έργα τα προστατεύει ο νόμος κι έχουμε εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες», θέλησε να καθησυχάσει η αντιπεριφερειάρχης και να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα. Την ίδια άποψη εξέφρασαν και οι επικεφαλής της Διεύθυνσης Τεχνικών Εργων, που ήταν παρόντες στην επιτροπή, όπως μας ανέφερε η κ. Νικολάκου. Μάλιστα, μιλώντας στην "Ε", αμφισβήτησε αν είναι πραγματικό το έγγραφο και δήλωσε πως αν είναι, «αφορά μια εταιρεία και την Εφορία».

Ο Ν. Πατσαρίνος, επίσης, ζήτησε έναν κατάλογο με τα έργα που εκτελεί η εταιρεία και τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη στους νομούς της Περιφέρειας. Η κ. Νικολάκου του απάντησε, αρχικά, πως τα γνωρίζει, καθώς όλα περνούν από την Οικονομική Επιτροπή και τελικά, ότι ανά πάσα στιγμή είναι στη διάθεσή του.

Γ.Σ.