Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020 12:50

Tι γνώμη έχει ο Σαμαράς για το φυσικό αέριο;

Γράφτηκε από την

“Σε ερώτηση δημοσιογράφου με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας, από το πολιτικό γραφείο του κ. Σαμαρά στην Μεσσηνία σχολίασαν το εξής : Ο πρώην Πρωθυπουργός δέχεται να ενημερωθεί από οποιονδήποτε επενδυτή επιθυμεί να συμβάλει στην ανάπτυξη της Πελοποννήσου και προφανώς δεν αναμιγνύεται ούτε ασχολείται με επιχειρηματικούς ανταγωνισμούς και συμφέροντα”.

Τί μπορεί να καταλάβει άραγε ο αναγνώστης, όταν διαβάσει την ανωτέρω ανακοίνωση; Πρώτα θα αναρωτηθεί ποιός δημοσιογράφος ζήτησε σχόλιο για ποιό δημοσίευμα ποιάς εφημερίδας. Κυρίως όμως για ποιό θέμα. Αυτό αποσιωπάται από το γραφείο του κ. Σαμαρά φυσικά με υπαγόρευση του ιδίου.

Επειδή το δημοσίευμα είναι της “Ε”, του ζητάμε ευθέως και ευθαρσώς να σχολιάσει όσα λέει το δημοσίευμα, για να μάθουμε ποιά είναι η θέση του για το φυσικό αέριο στην Πελοπόννησο.

Με το “δεν αναμειγνύεται ούτε ασχολείται με επιχειρηματικούς ανταγωνισμούς και συμφέροντα” είναι τακτική Ποντίου Πιλάτου, που δεν αρμόζει σε έναν βουλευτή και μάλιστα πρώην πρωθυπουργό.

Δεν έχει γνώμη γι' αυτό, όπως και για πολλά άλλά, θέλει να μας πει ο κ. Σαμαράς; Τότε για ποιό έχει γνώμη, μόνο για τον νέο διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας;

Εκτός αν τα κάνει όλα αυτά για να μαθαίνει η Μεσσηνία, ότι... υπάρχει.

Ας μας πει λοιπόν τι γνώμη έχει για το φυσικό αέριο και ας αφήσει τα... κάποιος, κάπου, κάποτε.