Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 12:09

Η κ. Γεωργία Γκίκα διαψεύδει πληροφορίες της "Ε"

Η κ. Γεωργία Γκίκα διαψεύδει πληροφορίες της "Ε"

Από την ιδιαίτερα γραμματέα του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά , Γεωργία Γκίκα, λάβαμε την ακόλουθη επιστολή - διάψευσηπληροφοριών που δημοσιεύθηκαν στην "Ε".

Αναλυτικά η επιστολή: 

"Σε απάντηση του ψευδούς δημοσιεύματος της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», που δημοσιεύθηκε σήμερα 19/02/2024, σας ενημερώνω ότι, ουδέποτε υπήρξε ζήτημα στην εργασιακή μου σχέση με τον πρώην Πρωθυπουργό και πρώην Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος με τιμά με την εμπιστοσύνη του επί 30 χρόνια.

Η συκοφαντική «είδηση», αποκύημα της φαντασίας του συντάκτη, αποτελεί προσβολή, όχι μόνο για εμένα και τον πρώην Πρωθυπουργό, αλλά και για το έντυπό σας, καθώς στηρίζεται αποκλειστικά σε ψευδείς ισχυρισμούς και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα.

Το ολίσθημα αυτό εύκολα θα μπορούσατε να το έχετε αποφύγει, αν μπαίνατε στον κόπο να ακολουθήσετε όσα ορίζει η δημοσιογραφική δεοντολογία και έτσι προτού προβείτε σε οποιαδήποτε δημοσίευση, μου απευθύνατε ένα απλό ερώτημα. Το γεγονός ότι δεν το πράξατε αποδεικνύει ότι μοναδικός σας σκοπός και εμμονή είναι να πλήξετε – ανεπιτυχώς όπως κάθε φορά – το κύρος του πρώην Πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, και να απαξιώσετε τη μεγάλη, ιστορική, πολιτική του διαδρομή.

Σας ζητώ να αποκαταστήσετε άμεσα την αλήθεια δημοσιεύοντας την παρούσα επιστολή μου στην πρώτη σελίδα στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας σας, τόσο στην έντυπη όσο και στην ηλεκτρονική της έκδοση, διαφορετικά και σε περίπτωση άρνησής σας, σας δηλώνω ότι θα λάβω καθ’ υμών κάθε νόμιμο μέτρο για τη διασφάλιση και προάσπιση των νομίμων δικαιωμάτων μου".

ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΚΙΚΑ